Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
мне интересно ВАМ НЕ НАДОЕЛО МОЛОТЬ ЧУШЬ ? вы реально страдаете галюцинацией и искривленным восприятием мира . шизофрения ? групповая шизофрения - не знаю возможно ли такое , но судя по вашим постам -да.
Правый Сектор победит.
США считают, что Янукович мог бы подписать отмену законов 16 января на больничном
Больше читайте здесь:⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Наверно с мужеложиством?Если идти по пути, предложенному в ролике с жертвой издевательств, то я кажется знаю - какой ролик можно снять в ответ.
Но это уже будет галимая мерзость.
мне интересно ВАМ НЕ НАДОЕЛО МОЛОТЬ ЧУШЬ ? вы реально страдаете галюцинацией и искривленным восприятием мира . шизофрения ? групповая шизофрения - не знаю возможно ли такое , но судя по вашим постам -да.
Правый Сектор победит.
Писали що під крапельницею лежить, як рукою поворушити.Янукович мог бы подписать отмену законов 16 января на больничном
здоровенный и лохматыйЖивой пёс? Женщины они такие..
Зависит от критерия победы.
Я даю:
Сегодня появилась новая сакральная жертва - лидер автомайдана Булатов, который, как чертик из табакерки выскочил как раз после встречи оппов с госдепом.
Пока никаких комментариев, кроме того, что его несколько дней пытали какие-то ..... "россияне".
Собственно вопрос: к чему бы это?
Это кремлевская пропаганда!.
Недавно моя подруга с америки написала,у них по телеку сказали,что у нас в октябре будут выборы нового президента.Это так решили ?
Писали що під крапельницею лежить, як рукою поворушити.
Дааушшш.здоровенный и лохматый
Не...не буду.
Во времена союза сам читал фразу в газете: Був одягненій у футболку з зображенням герба держави що проводить агресивну політику відносно країн що розвиваються.Щойно:
Дзвонить дитина і розповідає, що у них сталось на уроці малювання.
Вчителька дала завдання намалювати символіку олімпіади, яка має відбутись (!) (але суть зараз не в тому, чому вчитель дає такі завдання). Так от - встає хлопчик і каже: я не буду малювати символіку чужої держави, та ще й тої, яка так погано ставиться до України. Встає його сусідка по парті і каже "Ганьба!". Через секунду це повторювали всі )).
Напевне таки правда, що коли у нас такі діти - то ми непереможні.