Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
что такое жена на удаленке?жена на удалёнке
Это наподобие работы на удаленке, хочешь рабоьаешь хочешь нет.что такое жена на удаленке?
это как?![]()
как так же?Это наподобие работы на удаленке, хочешь рабоьаешь хочешь нет.
У нас так же.
А потом, ближе к ночи, обмен более интимными фото, **** на удаленке🤭как так же?
тоже сидите дома, и оплату онлайн принимаете?
она тебе фото котлет, а ты ей фото исправной розетки?![]()
Ну ты блин и фантазерА потом, ближе к ночи, обмен более интимными фото, **** на удаленке🤭
Звыняй, пошутил🤷Ну ты блин и фантазер
Судя по виду когда я приезжал к Виталику состояние не очень. Еслиб какуето домашку ему привозить то думаю справилсяб.что у тебя с работой? ты вообще не можешь что то делать? даже минимальное?
помощь такая, это кратковременно.
все таки лучше тебе самому иметь какой то заработок.
поэтому.
что у тебя со здоровьем. ну и что умеешь\можешь?
Спасибо Вам огромное Александр.Судя по виду когда я приезжал к Виталику состояние не очень. Еслиб какуето домашку ему привозить то думаю справилсяб.
Двоишницая ему не жена тем более по удаленке он мой одноклассник мечтатель меня )
как то у него более правдоподобно звучало.я ему не жена тем более по удаленке он мой одноклассник мечтатель меня )
ДА!!!!Двоишница
Как скажешь родненькаяя ему не жена тем более по удаленке он мой одноклассник мечтатель меня )
как то у него более правдоподобно звучало.
а у вас как какая то отмазка![]()
А она всегда такДА!!!!
Я думаю, це коли чоловік у Харкові, а дружина наприклад у Варшаві. Чи навпаки, дружина тут, а чоловік десь на заробітках. Чи он, десь на фронті. Та краще, коли десь далеко не дружина, а теща😂 Чим далі, тим краще))))что такое жена на удаленке?
это как?![]()
Це називається - вірт. Ну, віртуальний ****. Тільки часто так не бажано робити, краще наживо. Вірт, то вже на крайній випадок.А потом, ближе к ночи, обмен более интимными фото, **** на удаленке🤭
Ой, ну що тут такого, навіть, якщо Ви його дружина, не соромтесь. Невже Ви не признали рідного чоловіка?))я ему не жена тем более по удаленке он мой одноклассник мечтатель меня )
Чего не спитсяЦе називається - вірт. Ну, віртуальний ****. Тільки часто так не бажано робити, краще наживо. Вірт, то вже на крайній випадок.
Ой, ну що тут такого, навіть, якщо Ви його дружина, не соромтесь. Невже Ви не признали рідного чоловіка?))
Доречі, я теж у школі мріяв про одну, що правда вона була з іншого класу, і на 2 роки молодше за мене. Теж, мріяв... А вам, дівчата, треба не мучати хлопців, а хоч іноді відповідати взаємністю. Тим паче в школі, перші почуття. Бачите, що хлопчик по вам «сохне», ну так дайте йому хоч трішки ласки.
Тож, дружина ви Віталію чи ні, то вже тільки Вам з ним відомо. Що там між вами було, є, і таке інше. Бачите, людина в якому стані, заодно, і з'ясуємо, хто кому дружина, в тому числі - «по удаленке»)))
Я не ставив за ціль саме розбиратися. Хотів, це все перевести на гумор. Тим паче, не я це почав все.Чего не спится
5-30 утра а ты разбранишься в моей жизни
Я зрозумів.Скажу следующее конечно по поводу жены я пошутил