Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
От моей она и не уходит что-то, несмотря на преклонный возраст.К мурлыке пришла весна.
в нас таке місяці 3-4. ніколи такого не було, а тут тобі на! шоб жисть веселіша була. шо з ним робить?Котэ целый вечер ходит по квартире мявчит , уже голова квадратная
Шукати файного хлопав нас таке місяці 3-4. ніколи такого не було, а тут тобі на! шоб жисть веселіша була. шо з ним робить?
Шукати файного хлопа
Я своїй купляю усіляки травки спеціальні,в найгіршому випадку гормональні, якщо котє зовсім ковбасить. Ще допомагають ігри, роблю вигляд що збираюсь її схопити,стає дибки й бігає як навіжена по квартирі (іноді бігаю за нею,на радість сусідам знизу) Хоча тут скорше Ви втомитесь, ніж вусатє. Також буває одягаю міцну рукавичку і злю котє, усю негативну/зайву енергію зганяє на останній, без неї ніколи не вкусить.
Від помітив що чогось не вистачає.Сумний погляд начебто й питає" де мої дзвіночки поділись" ?
наше непідступне. обов,язково віддячить![]()
у нас кіт, кастрований. жив собі 5 років спокійно, на 6-й замкнуло![]()
через майже 5 років?Від помітив що чогось не вистачає.Сумний погляд начебто й питає" де мої дзвіночки поділись" ?
Може тільки-но побачив у когось й порівнявчерез майже 5 років?
то він не сумний, то він невдоволений. на кухні на столі приліг, а я там каву збиралася собі робити))
О, я когда-то в инете нашла запись мяукающей кошки и включила своему Тигрику. Он бедный, чуть монитор не сожрал.взял записал минуту этих воплей на диктофон и включил ей же. Душевней беседы я еще не слышал
Это не важно. Все равно ты молодец. Потому что не прошел мимо.Промахнулся немного
Ух седня прикол с котами вышел.
покажіть. або хоч словами опишіть, цікаво жА у мну пополнение в семействе . Сегодня зверя подарили
Показуй зверя!Сегодня зверя подарили
Не показывает. Зажал зверя."А у мну пополнение в семействе . Сегодня зверя подарили "