Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Любимое место кота. Немного позитива.

• Автор теми Автор теми PhD
  • Дата створення Дата створення
Странно, в детстве у нас была британка - абсолютно ласковая кошечка
А щас у меня обычный дворянский кот, но только длинношерстный - засыпает когда мордочку в ладонь мне всунет

Странно, в детстве у нас была британка - абсолютно ласковая кошечка
ні, в нас не такий. він сам по собі, але ходить за мною по квартирі - самому скучно:D. просить погладити, але щоб на руки не брала, треба стати навколішки і гладити, тоді потерпить.:рл:
на верхньому фото то він на столі у малого улігся. я підійшла сфоткать, так він відкрив очі подивився так наче я йому щось неймовірне зробила (вспишка мабуть) і повернувся до мене спиною і спить далі на тому ж столі.

У меня так же, ещё и лапами брезгливо трусит.
дааааа:іржач:

На охоте
9ey3uwx7vpr6gisvmxcikmiy6.jpg

У меня британка, так единственные перемещения днем - найти место попрохладней. Сейчас постоянно в ванной дрыхнет

У меня британка, так единственные перемещения днем - найти место попрохладней. Сейчас постоянно в ванной дрыхнет
Моя прямо возле кормушки валяется, ей лень ползти в ванную по такой жаре))

Останнє редагування:
а мой приноровился лазить в коробку с под велошлема)))
Ну коробки - это святое, тут вот себе только что коробку от одного из кондиционеров обновил, не понравилось- видимо слишком большая, не затишно ему:D

attachment.webp

Вкладення

• WP_20160621_20_20_39_Rich.webp
    WP_20160621_20_20_39_Rich.webp
    43.8 КБ · Перегляди: 402
Останнє редагування:
не знала(((( читала і просто ридала(( пишу і плачу(( від душі співчуваю вам, просто тримайтеся. воно ще довго болітиме, в мене був такий, чорний бриташик, як дві краплі на вашого схожий. читала про вашого і знову свого ховала. вже інший 6 років живе, а того забути не можу. він у мене тільки 2 місяці прожив, а таке враження, що багато років. перед ним був перс чорний.. 13 років, то взагалі було друге моє я. як больно коли вони покидають нас

И корзинки...:)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Аааааа..... и корзинку! Я только ваше прочитал, глянул на диван , а он сидит в своей любимой корзине - осталась от нынешней Пасхи, мы для него на диване держим, так что - свежачок

attachment.webp

Вкладення

• WP_20160621_21_52_37_Rich (2).webp
    WP_20160621_21_52_37_Rich (2).webp
    101.4 КБ · Перегляди: 363
не знала(((( читала і просто ридала(( пишу і плачу(( від душі співчуваю вам, просто тримайтеся. воно ще довго болітиме, в мене був такий, чорний бриташик, як дві краплі на вашого схожий. читала про вашого і знову свого ховала. вже інший 6 років живе, а того забути не можу. він у мене тільки 2 місяці прожив, а таке враження, що багато років. перед ним був перс чорний.. 13 років, то взагалі було друге моє я. як больно коли вони покидають нас
Ужасно. Плачу каждый день до сих пор. Кота больше не будет никогда у меня, не представляю себе другого вместо Торички.

Назад
Зверху Знизу