Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ложь Гройсмана про тарифы и субсидии

• Автор теми Автор теми Wowa
  • Дата створення Дата створення
меня беспокоят не субсидии, а существование услуги, от которой нельзя отказаться. По сути такое положение сводит на нет все гражданские права и свободы, превращая человека в раба, а рабовладельческий строй ни к чему хорошему привести не может.

Отопление в смысле? Ладно совсем отказаться, дом действительно заморозить нельзя. Но, краники и датчики на батарею, почему людям не дают поставить?

А мы знаем его план развития? Мы знаем его заслуги в прошлом?
Паспорт не решает проблему. Смысл в другом.
Ось тобі мій план розвитку:
1 Швидкісна залізниця:
- Одеса-Київ-Мінськ-Рига-Таллін
- Одеса-Миколаїв-Кривий Ріг-Дніпро-Харків
- Харків-Полтава-Київ-Житомир-Рівне-Луцьк-Львів
- Львів-Тернопіль-Хмельницький-Вінниця-Умань-Одеса.

2. Оновлення рухомого складу за допомогою Крюківського вагонобудівного заводу

3. Металошукачі на всіх вокзалах та при вході.

4. Заміна залізничного полотна.

Що далі?

Отопление в смысле? Ладно совсем отказаться, дом действительно заморозить нельзя. Но, краники и датчики на батарею, почему людям не дают поставить?
Я собі поставив, а датчики ще не знаю, якби на весь будинок, то значно простіше було б.

1 Швидкісна залізниця:
ахуєнно булоб
я як подумаю, що вузькоглазі китайці відстань харків-львів долають години десь за дві, так з мене жовч починає аж пирскати

********ію я викреслив на не визначений строк і мрик...
І ще західна Україна, коротка гілка від Чернівців до Львова через Франківськ, а далі можна до поляків, хоч до Гданська. Ну і на південь можна продовжити до румунів або через Кишинів до Одеси. А це транзит, теж грошики можуть капати.

Он летом только сел. Какие пивроку?
Мені здається раніше, не пам'ятаю. Але на новий рік можна створити тему та спитати: "а що конкретно зробив він за півроку?"

киця, я в прохвесії вже не один рік
Дворники везде нужны, хорошая у тебя профессия, а если подумаешь хоть немного об идее которую я предложил, не называя фамилий, ибо надо думать и работать, а не просто читать и выполнять, то тогда бы что-то понял. Тупиздней, к огромному сожалению много, от этого и *******изм в стране процветает. Ты не предложил ничего, ты просто глуп, чтобы что-то предложить, проще сказать "нет" и ****** ?уй, чем сделать то, чтобы сосали у каждого, который готов работать во благо. Так понятнее?

Я далек от ЖД, я не экперт. Но если взять пример ЖД в развитом европейском городе, попросить грамотного сотрудника оценить то, что ты предложил, то почему бы не ввести сразу данное предложение? Но, ты не посчитал важность данных транспортныйх сообщений, цены, не собрал статистику и не договорился с другими государствами о нужде данного сообщения с нами. И очень много чего. Вывод? На доработку. Без обид. Флоу понятен? Но уже гуд, что хоть что-то.

Вернемся к идее, нужен форум, возможно даже тв-форум, где озвучиватся и обсуждаются данные идеи. Где предварительно подготавливаются и обрабатываются идеи с приоритетом важности и прочее-прочее-прочее.

Я далек от ЖД, я не экперт. Но если взять пример ЖД в развитом европейском городе, попросить грамотного сотрудника оценить то, что ты предложил, то почему бы не ввести сразу данное предложение? Но, ты не посчитал важность данных транспортныйх сообщений, цены, не собрал статистику и не договорился с другими государствами о нужде данного сообщения с нами. И очень много чего. Вывод? На доработку. Без обид. Флоу понятен? Но уже гуд, что хоть что-то.
Це тобі втемяшити і намагаюсь, але забув про те, що дуже багато сьогодні розвелось "спеціалістів" які використовують наукові методи не за призначенням, а задля особистого збагачення, ще й не вірно. Мій особистий досвід, хоч іноземець хоч совєтікус.
Ні, я такого слова не знаю.

Дворники везде нужны, хорошая у тебя профессия, а если подумаешь хоть немного об идее которую я предложил, не называя фамилий, ибо надо думать и работать, а не просто читать и выполнять, то тогда бы что-то понял.
я так розумію, ти тіпа вирішив повийобуватись, а не читати те, що тобі написала людина з досвідом?

Ты не предложил ничего, ты просто глуп, чтобы что-то предложить, проще сказать "нет" и ****** ?уй, чем сделать то, чтобы сосали у каждого, который готов работать во благо. Так понятнее?
*****. черговий довбойоб, який пропонує прожекти без жодного розуміння - як їх реалізовувати....

фантазьор, *****....
"прєдлажил" він, *****.....

ставиш йому конкретні запитання - "як будемо реалізовувати" - він, сцуко, не роздупляється, бо ніхуя цього не знає, зате всі в нього - "дворнікі"

*****і, *****, стартапєри/хіпстери

"сдєлать форум, ідеї, пусть прідлагают!"
Смузі ти, *****, не забув замовити? бо який же, *****, форум без смузі?

А коли в цього йобаря питаєш - "а де ти, в біса, візьмеш людей - які і є основою твоєх тіпа ідеї" - це ***ло починає віляти сракою та верещати "ета ніважно!"
Як це, *****, неважливо - коли сама твоя ідея полягає в тому, щоб знайти нормальних людей - але ти ніхуя крім "давайтє устроім конкурс" - не можеш сказати?

людина з досвідом?
С опытом в чем? Если ты постарел до 25, то это не опыт.
"як будемо реалізовувати"
нужен форум, возможно даже тв-форум, где озвучиватся и обсуждаются данные идеи
2 раза написал, не понимает оно.
Только ты.

В этом и проблема, что "нет, не верю, не пойдет, не получиться", вместо предложений или даже четкого коментария, почему это займет много времени и сил и не принесет больших результатов.

"Я опытный" (с), просто это так. Докажи?

"а де ти, в біса, візьмеш людей - які і є основою твоєх тіпа ідеї"
лови
Манагеры известных компаний большого бизнеса, отставные политики европейских государств, успешные бизнесмены и другие полезные лица.
ты либо бухой, либо тупой.

В этом и проблема, что "нет, не верю, не пойдет, не получиться", вместо предложений или даже четкого коментария, почему это займет много времени и сил и не принесет больших результатов.

Я опытный" (с), просто это так. Докажи?
Ти не розумієш однієї простої речі
це - тіпа "твоя" ідея, і ТИ повинен довести що вона не повна ***ня і що її можна реалізувати
а поки ти ніхуя внятного сказати не можеш
хто тобі під це гроші дасть? ніхто
окєй
хто хоча б волонтером до тебе піде? теж ніхто. бо ти ніхуя не можеш сказати
в тебе немає бізнес-плану

і навіть коли тобі на це натякають - ти замість того щоб сказати "спасибі вам, дядьку, за науку, зараз додумаю" - починаєш вийобуватись

форум він, *****, організує......

я вже питав - міллер, рогозін, трамп?

ні? а хто?

хтось інший?
окєй
як ти їх зацікавиш

це люди непрості, вони вміють організовувати роботу
вони спитають в тебе - як ти збираєшься залучати розумних людей до свого проекту
а ти їм шо - "дворнік! іді *****"? Чи як?

вряд ли ты удачный парень, судя по твоим комментам.
нормальний, відсоток провалених проектів - в межах норми :)

Я предложил идею, а ты начал жельчью своей давиться.
Если бы это был план, то я бы его шарил по другому.

Пример: Тема форума, экономное освещение. Что там будет делать Миллер?
Соотвтетсвенно туда стоить пригласить, того же польского специалиста из компании, которые поставили солнечные батареи вдоль большого участка на люблинской трассе. Американского специалиста по ветренному освещению.
Как я тебе могу назвать фамилии?
Потому что ты мало думаешь, тебе надо прочитать, а не подумать.
И тот же вымышленный форум, это идея. Которая как минимум интересная.
Это может быть не форум, но нужно место, где четкие планы должны быть предоставлены, а лучше из них максимально быстро введены.
даже копи-паст чужих успешных планов.
**** ждать?

Я предложил идею, а ты начал жельчью своей давиться.
це була не ідея
це ***ня на рівні "станьте мишки їжачками"

Если бы это был план, то я бы его шарил по другому.
якби це з початку був не план, а тіпа "ідея" - ти б так відразу й сказав, а не вийобувався *** зна скільки, поки я тебе мордою по столу возюкав

але - то було не так

хоча добре що ти нарешті почав трохи щось розуміти

в мене є навіть деяка надія, що ти подумаєш - та відповіси на ті питання, що я вже написав?
чи як?

Ось тобі мій план розвитку:
1 Швидкісна залізниця:

2. Оновлення рухомого складу за допомогою Крюківського вагонобудівного заводу

3. Металошукачі на всіх вокзалах та при вході.

4. Заміна залізничного полотна.

Що далі?
1. Готов платить 50-100 евро за скорый поезд?
2. Деньги где брать?
3. Нахуя?
4. Деньги где брать?

Назад
Зверху Знизу