4000 грн на місяць
Статус: Офлайн
Повідом.: 1241
Лохторату

як розводять лохторат в ПР кілька прикладів.
1. Російська друга державна.
Ніякою другою державною російську не зроблено, замість цього прийнятий закон про регіональні мови. Що насправді означає ЗНИЖЕННЯ статусу рос. мови. Нагадаю, що до цього закону у нас діяв закон УССР 1989 року, за яким рос. мова мала статус: МОВИ МІЖНАЦІОНАЛЬНОГО СПІЛКУВАННЯ. По факту це означає вільне її використання в школах, університетах, в орг. держ влади і т.д. За новим законом це мова нац.менів і статус у неї не вище ніж у румунської чи гагаузької.
2. Не вступ про НАТО.
Прийнятий закон про позаблоковий статус. На ділі-фількіна грамота. Оскільки у нас підписано і ратифіковано ціла низка міжнародних договорів із НАТО. А як усі знають міжнародне законодавство має преріотет над внутрішнім. Тому, співпраця з НАТО яка була при Ющенко такою і залишилась. На підтвердження Указ Президента Про затвердження Річної національної програми співробітництва Україна - НАТО на 2013 рік
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

3. Союз з Росією.
За часів "антиросійського" Ющенка в Україну прийшло стільки російського капіталу, скільки до цього за усі роки незалежності не приходило. Наприклад, були пропущенні в Україну російські банки ВТБ, Сбер.банк, продані головні моб. оператори. Після приходу Янека ми отримали регулярні економічні війни з Росією. Більше того))) ПР регулярно посилають Росію з її ТС, і от от підпишуть договір з ЄС. До речі інтеграція з ЄС записана в усіх програмах ПР.
Як донбаси умудряються голосувати за цю партію- я ніяк не можу зрозуміти.

После того, как вы обозвали избирателей ПР лохоратом, они конечно же внимательно прочтут ваше сообщение и спокойно обдумают его. ок.

Это верно, им некогда. В "Припрыжку" завезли свежее пиво...

Вообще-то это в ООН он язык международного общения. 1 из 6-ти.
Так что это не закон УССР, а конвенция ООН,
яка ще конвенція ООН?:іржач:
В ООН є офіційні мови, тобто мови якими видаються документи і ті ж конвенції. Це не має ніякого відношення до статусу тієї чи іншої мови, в тій чи іншій країні.

яка ще конвенція ООН?:іржач:
В ООН є офіційні мови, тобто мови якими видаються документи і ті ж конвенції. Це не має ніякого відношення до статусу тієї чи іншої мови, в тій чи іншій країні.

И в перечне официвльных языков общения ООН есть русский?
А украинский есть?

1. Російська друга державна.
Ніякою другою державною російську не зроблено, замість цього прийнятий закон про регіональні мови. Що насправді означає ЗНИЖЕННЯ статусу рос. мови
Я не пойму, Вы довольны сложившейся ситуацией, или не довольны?
Замечу, что принятые законы полностью соответствуют Конституции Украины, в частности статьям с 10 по 12 включительно

4. "Проамериканский" Ющенко вывел наши войска из Иракской авантюры, а "Антиамериканский" Янукович сдал обогащенный уран американцам и пустил американцев добывать сланцевый газ.

Обращение к лохторату оппазиции:чего вы кипишуете-то?Вы ведь радоваться должны,что ПР воплощает ваши идеи в жизнь,а вы и тут скулите.

Я лично очень хотел в Ирак, но меня не взяли, сейчас хочу в Сирию, не могу найти где записываают.

В Крыму.

Здесь нет ни чего удивительного. Голубому електорату нравиться когда его имеют в задницу. Голубизна, любит когда ей массажируют предстательную железу через анальное отверстие. На сдующих выборах, они снова развесят уши, а потом подставят задницы.

Ну они хоть удовольствие получают. А вы что? :іржач:

Обращение к лохторату оппазиции:чего вы кипишуете-то?Вы ведь радоваться должны,что ПР воплощает ваши идеи в жизнь,а вы и тут скулите.

скулят, как раз, сторонники таможенного союза. Референдум требуют

Без лоха и жизнь плоха.

demotivators.org.ua-236485-3.jpg

Назад
Зверху Знизу