Статус: Офлайн
Повідом.: 13014
Повідом.: 13014

А вранці освітлення немає.А вранці?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А вранці освітлення немає.А вранці?
Справді треба пояснювати? В мене зараз буде істерикаА вранці?
Вибач, але це не графік я якась дивня ***ня, бо по ньому влітку в червні освітлення вимикають через годину після сходу Сонця (?), а взимку за дві години до сходу (???)
Це де так вмикають та вимикають?⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Та я навіть подумати не міг, що та картинка - посилання, вибачте) Якщо всю ніч горітиме освітлення, то звичайно, що зміна часу нічого не змінить.Я ж посилання залишив, не полінися перейти.
откуда ты взял это мнение востока Украины?? я с востока и мне по *** то летнее времяна мнение востока Украины потихоньку кладут болт и отказ от летнего времени тому доказательство.
ихмо
Тобто тебе цілком влаштовує, що згідно нового закону у 2025 році 23 серпня Сонце зайде в 18:38?откуда ты взял это мнение востока Украины?? я с востока и мне по *** то летнее время
взагалі болт кладуть на здоровий глуздна мнение востока Украины потихоньку кладут болт и отказ от летнего времени тому доказательство.
ихмо
Ві спрашіваєтє, не пофіг лі, у чєловєка с хвамілієй Пофігєлов, замєчу.Тобто тебе цілком влаштовує, що згідно нового закону у 2025 році 23 серпня Сонце зайде в 18:38?
Ніч влітку ще до сьомої години вечора це, мабуть, ок?
да! все ок! еще вопросі будут??Тобто тебе цілком влаштовує, що згідно нового закону у 2025 році 23 серпня Сонце зайде в 18:38?
Ніч влітку ще до сьомої години вечора це, мабуть, ок?
Тре залишити "літній час" (тобто +3години від Гринвіча) на весь рік !Может, имеет смысл тогда летом сдвигать режим работы на час раньше. Время наше, режим работы летний, ******* идут на....
Или зимой сдвигать.
Я запуталась...
Так отож!Нажаль, процент довбойобів у керівництві більщ-менш відповідає тому, що демонструє "мудрий нарід"
Саме так !Я ж кажу дегенерація, навіть таке елементарне питання вимагає пояснення
Ну, ок. Далі - на пальцях.
17 липня 2024 року Сонце у Харкові зійшло о 4:46 і зайшло о 20:38.
Припустимо, що освітлення вмикають через 15 хвилин після заходу, тобто в 20:53. У мирний час освітлення працює до 01:00. Таким чином, освітлення буде споживати енергію 4 години і 7 хвилин.
Якщо перехід на літній час скасують за новою редакцією закону, то наступного року схід сонця буде о 3:46, а захід 19:38.
Освітлення увімкнуть через 15 хвилин після заходу, тобто в 19:53. Освітлення працює до 01:00 і буде споживати енергію 5 години і 7 хвилин.
А що вранці ?А вранці?