Літній час всьо

• Автор теми Автор теми Aksev
  • Дата створення Дата створення
Справді треба пояснювати? В мене зараз буде істерика :іржач:
Ок, знову на пальцях:
Якщо перехід на літній час скасують за новою редакцією закону, то 17 липня наступного року схід сонця буде о 3:46 (комусь потрібно освітлення до цього часу?)
Навіть 1 жовтня у Харкові схід Сонця за теперішнім літнім часом відбувається у 6:36 (освітлення непотрібне), а за новою редакцією закону у 5:36 (тим паче непотрібне)
Освітлення вранці з'являється тільки у жовтні і взимку, але тоді літній час не працює і ми живемо за "природнім" часом GMT+2

IMG-05508c7623e577bf27625f265a970d54-V.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я ж посилання залишив, не полінися перейти.

Я ж посилання залишив, не полінися перейти.
Та я навіть подумати не міг, що та картинка - посилання, вибачте) Якщо всю ніч горітиме освітлення, то звичайно, що зміна часу нічого не змінить.

на мнение востока Украины потихоньку кладут болт и отказ от летнего времени тому доказательство.
ихмо

откуда ты взял это мнение востока Украины?? я с востока и мне по хуй то летнее время
Тобто тебе цілком влаштовує, що згідно нового закону у 2025 році 23 серпня Сонце зайде в 18:38?
Ніч влітку ще до сьомої години вечора це, мабуть, ок?

Останнє редагування:
на мнение востока Украины потихоньку кладут болт и отказ от летнего времени тому доказательство.
ихмо
взагалі болт кладуть на здоровий глузд
якщо ми порівняємо астрономічний час найзападнішого регіону країни і час найсхіднішого, то отримаємо різницю більше години
перехід на літній час був компромісом, який дозволяв комфортно користуватись єдиним часом заходу і сходу
відміна літнього часу забере одну вечірню годину сонячного світла у всіх громадян, еле саме на заході сонце сідатиме максимально рано - 1 серпня у Харкові захід о 18:20 (!!!)
про схід сонця о 3:46 влітку навіть не пишу, то вже відверте збочення

Тобто тебе цілком влаштовує, що згідно нового закону у 2025 році 23 серпня Сонце зайде в 18:38?
Ніч влітку ще до сьомої години вечора це, мабуть, ок?
Ві спрашіваєтє, не пофіг лі, у чєловєка с хвамілієй Пофігєлов, замєчу.

Меня устраивает, потому что я "сова". И этот переходный период, когда надо приучать организм рано вставать - мучение.

Может, имеет смысл тогда летом сдвигать режим работы на час раньше. Время наше, режим работы летний, москали идут на....
Или зимой сдвигать.
Я запуталась...
Тре залишити "літній час" (тобто +3години від Гринвіча) на весь рік !
Але то буде "зрада", бо "як у кацапів" :))

Нажаль, процент довбойобів у керівництві більщ-менш відповідає тому, що демонструє "мудрий нарід"
Так отож!
Чому розумні українці вибирають довбойобів ?
Чи вже не дуже розумні в цілому......
*
Є ще версія, що ми вибираємо та делегуємо повноваження розумнім та освіченим людям
але коли вони приїзджають до Київа, то старі депутати-злодії чи їх кусають, ще ще якоюсь неприродньою дією перетворюють їх на таких же...

Я ж кажу дегенерація, навіть таке елементарне питання вимагає пояснення :(
Ну, ок. Далі - на пальцях.

17 липня 2024 року Сонце у Харкові зійшло о 4:46 і зайшло о 20:38.
Припустимо, що освітлення вмикають через 15 хвилин після заходу, тобто в 20:53. У мирний час освітлення працює до 01:00. Таким чином, освітлення буде споживати енергію 4 години і 7 хвилин.
Якщо перехід на літній час скасують за новою редакцією закону, то наступного року схід сонця буде о 3:46, а захід 19:38.
Освітлення увімкнуть через 15 хвилин після заходу, тобто в 19:53. Освітлення працює до 01:00 і буде споживати енергію 5 години і 7 хвилин.
Саме так !
При використовуванні "зимового часу", +2г від Гринвіча, вечерне освітлення буде НА ГОДИНУ ДОВШЕ !
Пропоную взагалі перейти на ТРЕТІЙ ЧАСОВИЙ ПОЯС !
(там є деякі незручності для Закарпаття, зимовими ранками тре на роботу о 8-00 йти по темряві.....)

А що вранці ?
Нормально, коли людина використовує ВЕСЬ світловий день,
з 8-00 до 16-00 зимою
з 9-00 до 15-00 весною та осінню
з 4-00 до 20-00 літом.

Але у нас якось більшість повертаються додому з роботи у 17....18 год, а серединою дня вважається 13-14години.

І вісім годин сну - це не з 20-00 по 4-00, як мало бути "по Сонцю, бо 24-00 це ПІВ-НОЧІ,
а з 23веч. по 7ранку.

Висновок: сучасна людина фактично на 2-3 години здвинула свій цикл . Тому треба переходити на третій часовий пояс !

Что за кипишь по пустякам? Какая разница какие цифры на часах отображаются? Хотите больше использовать световой день - просыпайтесь в 5 утра и ложитесь спать в 20:00, и не будет никакой повышенной нагрузки на энергосистему. Не важно какое время принято в стране, важно какой режим работы будет. Время можно оставить и зимнее, а вот рабочий день начинать раньше, после рассвета. Время это просто ничего не значащие цифры на часах.

Тре залишити "літній час" (тобто +3години від Гринвіча) на весь рік !
Але то буде "зрада", бо "як у кацапів" :))
академіки так і пишуть
опинитись у так званому третьому часовому поясі, за яким живе вся європейська частина Росії. Навіть сам факт таких закликів явно суперечить національним інтересам України
схоже пора їх там всіх на пенсію розігнати. Бо скоро виявиться що в нас і таблиця множення с кацапською співпадає, та й закон Ома той же. За їхньою логікою треба жити за принципом - "Нехай гірше, аби інше". Як ми дожили до такого маразма, що в Україні у академіків пішов еволюційний відбір не в ту сторону. :ги: Але чогось інші країни
UTC+3 і похер їм та раша.

Останнє редагування:
Что за кипишь по пустякам? Какая разница какие цифры на часах отображаются? Хотите больше использовать световой день - просыпайтесь в 5 утра и ложитесь спать в 20:00, и не будет никакой повышенной нагрузки на энергосистему. Не важно какое время принято в стране, важно какой режим работы будет. Время можно оставить и зимнее, а вот рабочий день начинать раньше, после рассвета. Время это просто ничего не значащие цифры на часах.
Заодно надо и работу, транспорт, магазины, школы, кружки детские тоже подвинуть, как-то не впечатляет по потемкам вечером лазить. Да и в 4 утра шторки поплотнее, а то светло в комнате будет и уже не досна. Но нам уже академики объяснили: - "зато не так, как в раше".

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу