Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Літній час всьо

🔴 03:04 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 03:04 Повітряна тривога в Харків.обл.
Справді треба пояснювати? В мене зараз буде істерика :іржач:
Ок, знову на пальцях:
Якщо перехід на літній час скасують за новою редакцією закону, то 17 липня наступного року схід сонця буде о 3:46 (комусь потрібно освітлення до цього часу?)
Навіть 1 жовтня у Харкові схід Сонця за теперішнім літнім часом відбувається у 6:36 (освітлення непотрібне), а за новою редакцією закону у 5:36 (тим паче непотрібне)
Освітлення вранці з'являється тільки у жовтні і взимку, але тоді літній час не працює і ми живемо за "природнім" часом GMT+2

IMG-05508c7623e577bf27625f265a970d54-V.jpg

Вибач, але це не графік я якась дивня хуйня, бо по ньому влітку в червні освітлення вимикають через годину після сходу Сонця (?), а взимку за дві години до сходу (???)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я ж посилання залишив, не полінися перейти.

Я ж посилання залишив, не полінися перейти.
Та я навіть подумати не міг, що та картинка - посилання, вибачте) Якщо всю ніч горітиме освітлення, то звичайно, що зміна часу нічого не змінить.

на мнение востока Украины потихоньку кладут болт и отказ от летнего времени тому доказательство.
ихмо

на мнение востока Украины потихоньку кладут болт и отказ от летнего времени тому доказательство.
ихмо
откуда ты взял это мнение востока Украины?? я с востока и мне по хуй то летнее время

откуда ты взял это мнение востока Украины?? я с востока и мне по хуй то летнее время
Тобто тебе цілком влаштовує, що згідно нового закону у 2025 році 23 серпня Сонце зайде в 18:38?
Ніч влітку ще до сьомої години вечора це, мабуть, ок?

Останнє редагування:
ихмо
взагалі болт кладуть на здоровий глузд
якщо ми порівняємо астрономічний час найзападнішого регіону країни і час найсхіднішого, то отримаємо різницю більше години
перехід на літній час був компромісом, який дозволяв комфортно користуватись єдиним часом заходу і сходу
відміна літнього часу забере одну вечірню годину сонячного світла у всіх громадян, еле саме на заході сонце сідатиме максимально рано - 1 серпня у Харкові захід о 18:20 (!!!)
про схід сонця о 3:46 влітку навіть не пишу, то вже відверте збочення

Тобто тебе цілком влаштовує, що згідно нового закону у 2025 році 23 серпня Сонце зайде в 18:38?
Ві спрашіваєтє, не пофіг лі, у чєловєка с хвамілієй Пофігєлов, замєчу.

да! все ок! еще вопросі будут??

Меня устраивает, потому что я "сова". И этот переходный период, когда надо приучать организм рано вставать - мучение.

Может, имеет смысл тогда летом сдвигать режим работы на час раньше. Время наше, режим работы летний, москали идут на....
Или зимой сдвигать.
Я запуталась...
Тре залишити "літній час" (тобто +3години від Гринвіча) на весь рік !
Але то буде "зрада", бо "як у кацапів" :))

Нажаль, процент довбойобів у керівництві більщ-менш відповідає тому, що демонструє "мудрий нарід"
Так отож!
Чому розумні українці вибирають довбойобів ?
Чи вже не дуже розумні в цілому......
*
Є ще версія, що ми вибираємо та делегуємо повноваження розумнім та освіченим людям
але коли вони приїзджають до Київа, то старі депутати-злодії чи їх кусають, ще ще якоюсь неприродньою дією перетворюють їх на таких же...

Я ж кажу дегенерація, навіть таке елементарне питання вимагає пояснення :(
Ну, ок. Далі - на пальцях.

17 липня 2024 року Сонце у Харкові зійшло о 4:46 і зайшло о 20:38.
Припустимо, що освітлення вмикають через 15 хвилин після заходу, тобто в 20:53. У мирний час освітлення працює до 01:00. Таким чином, освітлення буде споживати енергію 4 години і 7 хвилин.
Якщо перехід на літній час скасують за новою редакцією закону, то наступного року схід сонця буде о 3:46, а захід 19:38.
Освітлення увімкнуть через 15 хвилин після заходу, тобто в 19:53. Освітлення працює до 01:00 і буде споживати енергію 5 години і 7 хвилин.
Саме так !
При використовуванні "зимового часу", +2г від Гринвіча, вечерне освітлення буде НА ГОДИНУ ДОВШЕ !
Пропоную взагалі перейти на ТРЕТІЙ ЧАСОВИЙ ПОЯС !
(там є деякі незручності для Закарпаття, зимовими ранками тре на роботу о 8-00 йти по темряві.....)

А що вранці ?
Нормально, коли людина використовує ВЕСЬ світловий день,
з 8-00 до 16-00 зимою
з 9-00 до 15-00 весною та осінню
з 4-00 до 20-00 літом.

Але у нас якось більшість повертаються додому з роботи у 17....18 год, а серединою дня вважається 13-14години.

І вісім годин сну - це не з 20-00 по 4-00, як мало бути "по Сонцю, бо 24-00 це ПІВ-НОЧІ,
а з 23веч. по 7ранку.

Висновок: сучасна людина фактично на 2-3 години здвинула свій цикл . Тому треба переходити на третій часовий пояс !

Назад
Зверху Знизу