Давай рахувати.+1
Баба Яга против
Нажаль Україною керують довбойоби.Нажаль, в нас відсутня опція "залишити літній час"
Хоча для харківщини це було б найкраще
Аби шо перднути.еб*ть кони
да нах вообще на часы ориентироваться
когда проснулся тогда и утро
все.
я уже 20 лет без часов живу и даже непомню сколько мне лет..просто пох
делаю что хочу когда хочу
а вы еба*е неандертальцы все за залами следите вымышлеными и за секундными стрелочками
Нажаль, процент довбойобів у керівництві більщ-менш відповідає тому, що демонструє "мудрий нарід"Нажаль Україною керують довбойоби.
Почему довбоёбы?Нажаль Україною керують довбойоби.
Хорошо быть форумным ботом.еб*ть кони
да нах вообще на часы ориентироваться
когда проснулся тогда и утро
все.
я уже 20 лет без часов живу и даже непомню сколько мне лет..просто пох
делаю что хочу когда хочу
а вы еба*е неандертальцы все за залами следите вымышлеными и за секундными стрелочками
З ракетами то вже зайве, а щодо "забираєте цілу годину сонця у всіх українців", то вона стовідсотково права.О, как!
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Почему довбоёбы?
Кто там будет получать за дополнительную электроэнeргию?
Прошу підписати і розповсюдити петиціюСкажу коротко - дебилы блядь (с)
Кто будет получать за дефицит электроэнергии?Почему довбоёбы?
Кто там будет получать за дополнительную электроэнeргию?
Смею предположить, что гораздо больше. Да и с УБД, кажись, часть льгот сняли. Нет?ну будет таких 1%...
Тобто зайва година вуличного освітлення по всій Україіні на протязі 7 місяців з 12 це хуйня?Експерт з енергетики Іван Плачков в коментарікаже, що проблем для української енергосистеми через скасування переходу на літній час не буде.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Я ж кажу дегенерація, навіть таке елементарне питання вимагає поясненняс чего ты взял что будет?
Всемогущий, может ты лучше погоду отрегулируешь?PS а улечное освещение будут включать по моему желанию.
Слился)я в холодильнике мне норм
А вранці?Я ж кажу дегенерація, навіть таке елементарне питання вимагає пояснення
Ну, ок. Далі - на пальцях.
17 липня 2024 року Сонце у Харкові зійшло о 4:46 і зайшло о 20:38.
Припустимо, що освітлення вмикають через 15 хвилин після заходу, тобто в 20:53. У мирний час освітлення працює до 01:00. Таким чином, освітлення буде споживати енергію 4 години і 7 хвилин.
Якщо перехід на літній час скасують за новою редакцією закону, то наступного року схід сонця буде о 3:46, а захід 19:38.
Освітлення увімкнуть через 15 хвилин після заходу, тобто в 19:53. Освітлення працює до 01:00 і буде споживати енергію 5 години і 7 хвилин.