НО опять же - въезд для Топольков маленький,и у нас их в жизни небыло..в Сибири дислоцировались...
хотя на легенду тянет )))
Тополя в Харкові були і я їх навіть бачив на власні очі.
Щоправда, малий був тоді. А історія така.
Відбулося то в проміжок 1988-1991 року -- кінець СРСР. Я жив на перехресті Новгородської і пр. Леніна, і якось вранці, буквально ан світанку, прокинувся від незозумілого гудіння. Визирнув у вікно -- а там машинки з мігалками і два величезних тягачі тягнуть дві величезні ракети. По-моєму, у напрямку ВІД ракетного училища, що в парку Горького, через перехрестя до Клочків. Але можу помилятися. Тоді я ще радісно заявив це на політінформації в школі, після чого вчителька чомусь дуже швидко літучку закінчила.
Тоді батьки казали, шо мені наснилося. Дооовго так казали. А от нещодавно батько таки розколовся: сказав, що то буди Тополя. Причому вірю йому беззастережно, оскільки він підполковник ракетних військ і служив в тому училищі -- тобто відрізнити їх міг, навіть був зобов"язаний

. Ну і він ще багато чого не говорить, тільки зараз іноді шось скаже між ділом -- і знову мовчанка.
Знайшов його календарик за 79 рік -- там зміни 5-денні відмічені. Виявилося -- то були зміни під землею, на пускових установках в Хмельницькій області, націлених на Францію. Тобто, думаю, йому довіряти можна.