Статус: Офлайн
Повідом.: 34109
Повідом.: 34109
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
З ранку вже одного пиздил пластиковой пляшкой по голові.. щоб сміття за собою прибирав.....може тобі побитися з кимось треба?🤦♂️😁

...якось це не серйозно, треба інженера якогось підловитиЗ ранку вже одного пиздил пластиковой пляшкой по голові.. щоб сміття за собою прибирав..![]()
![]()
Не..тутай хорошій ми їого і не бачимо.....якось це не серйозно, треба інженера якогось підловити

...і то вірно,йому заміж виходити не требаНельзя доводить до таких крайностей!![]()
![]()
...а от Чеха ти б підловив 😁Не..тутай хорошій ми їого і не бачимо..![]()
Яби його споїв нахер..дня на трі.. так щоб він мамо сказати не міг.....а от Чеха ти б підловив 😁

..а потім би він через ніточку стрибав...люблю ізощрение наказанія прідумивати..
Это не реально. Если я перепью в первый день, то пока я не очухаюсь, я на следующий пить не смогу. У меня организм категорически протестует против опохмела, разве что бутылочку пивка. Так что запой на три дня не получится. Пьянка - да, запой - нет. И ниточку можешь засунуть себе в жопу вместе со своими влажными фантазиямиЯби його споїв нахер..дня на трі.. так щоб він мамо сказати не міг....а потім би він через ніточку стрибав...люблю ізощрение наказанія прідумивати..
![]()

Все ви так говоріте..пока со мной за столом не оказуетесь..Это не реально. Если я перепью в первый день, то пока я не очухаюсь, я на следующий пить не смогу. У меня организм категорически протестует против опохмела, разве что бутылочку пивка. Так что запой на три дня не получится. Пьянка - да, запой - нет. И ниточку можешь засунуть себе в жопу вместе со своими влажными фантазиями![]()

Зима близко... (С)Носочков прикупів, коврік до мишкі та чапку..![]()

Та бейсболку..Зима близко... (С)![]()

Спишь, упершись козырьком?Бо заїбав вже цей грандж..![]()
![]()