Статус: Офлайн
Повідом.: 37341
Повідом.: 37341
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Bis dat, qui cito datТа прісосався курчавєнькій якийсь.

Я нєвчОний. Кому, ти кажеш, дать сіто?Bis dat, qui cito dat![]()
Ваш гараж ?Ранку!
![]()
Хорошо что цуцик отбыл в ГерманиюОце прийшов з ринка. Наловив два кіла салакі мороженої. Буду жаріть.
А. Сраная мойва - 215 грн. Дороже хєка хубсі.
Опять количество вискаря не рассчитал?Ранковий зомбіапокаліпсис![]()
![]()
Жабка хоть по воскресеньям работает?
Есть шанс, что цуцык стал бы охотником и кормил ПошлякаХорошо что цуцик отбыл в Германию
Вы бы его не прокормили.

...ти у Німеччині?Ранковий зомбіапокаліпсис![]()
![]()
То он просто поздно идет. Собак уже выгуляли и дома сидят, телевизер смотрят...ти у Німеччині?

Так і було задумано. Бо живемо, як на вулкані.Хорошо что цуцик отбыл в Германию
Вы бы его не прокормили.
Кому понадобится. Дай два.Я нєвчОний. Кому, ти кажеш, дать сіто?

У соседа отпечаток такой на плече, с моей помрщью. ))![]()
...чуваки,хто помне,що це?
Оце прийшов з ринка. Наловив два кіла салакі мороженої. Буду жаріть.
А. Сраная мойва - 215 грн. Дороже хєка хубсі.

ИИ фотошоп?Ранку!
![]()
Та хіба хочєш. В мене на місяць 3500 на їжу. Так штаааа.Идешь неверной дорогой Зиготы?
Плавное движение к провесной тюльке?![]()
И как это ты такую ряху умудрился отъесть?Та хіба хочєш. В мене на місяць 3500 на їжу. Так штаааа.
Анжелі тока не кажіть.🙂

На зображенні показано вивіску клубу затвердження та збереження тверезості «Трезвый Харьков», розташованого за адресою провулок Мельникова, 8 (зараз це провулок Лопатинський) у Харкові.ИИ фотошоп?
На зображенні показано вивіску клубу затвердження та збереження тверезості «Трезвый Харьков», розташованого за адресою провулок Мельникова, 8 (зараз це провулок Лопатинський) у Харкові.
Подходьте до нас в пузатку, спонсірую пюрешку с каклєткой і канпот 🤧Та хіба хочєш. В мене на місяць 3500 на їжу. Так штаааа.
Анжелі тока не кажіть.🙂