• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Скоро год будет як запаяло.. :rolleyes:
Це нормально, нам же не по 16 рочків, щоб за тиждень три життя прожити, бо нема за плечима ані досвіду, ані вагону помилок. Зара як починаєш аналізувати, думки гоняєш і сам себе топиш. Насправді нічого глобально страшного не сталося. Ну розійшлися з дружиною, ну боляче, ну швидко не складається щось, але ж то не смертельно. Більш того, є час без тиску від будь кого наодинці розібратися чого б насправді хотілося. Наробити дурні, щоб був приклад для порівняння. Та! Живіть собі як бажаєте, поки є здоров'я :квіточка:

Це нормально, нам же не по 16 рочків, щоб за тиждень три життя прожити, бо нема за плечима ані досвіду, ані вагону помилок. Зара як починаєш аналізувати, думки гоняєш і сам себе топиш. Насправді нічого глобально страшного не сталося. Ну розійшлися з дружиною, ну боляче, ну швидко не складається щось, але ж то не смертельно. Більш того, є час без тиску від будь кого наодинці розібратися чого б насправді хотілося. Наробити дурні, щоб був приклад для порівняння. Та! Живіть собі як бажаєте, поки є здоров'я :квіточка:
Дякую..саме так я і роблю..педаль до полу і на полний газ..я дуже довго жив примерним життям..а тепер хочеться заглянуть за горізонт..

А как здоровье пропьется, можно и к жене вернутся.

А как здоровье пропьется, можно и к жене вернутся.
Можно вернуться. Можно не возвращаться. Правда жизни штука суровая. Дама 50+ на рынке невест перемещается в последний ряд. Мужчинам легче в этом смысле. Я гоноровая была до 40, пока здоровье не слетело. Присмирела сразу. Муж скорую вызовет, побегает в поисках лекарств, сумку тяжёлую потянет. Всё практично. Страстей нам уже и не надо, сидим каждый в своём ПК (условной матрице) и каждого это устраивает. Даже если у Северного всё пойдёт по пи@де, будет шанс вернуться. А если ещё и Петровна взвесит все "за" и "против", примет назад - будут нормально жить дальше. Дети пусть живут свою молодую жизнь отдельно

Назад
Зверху Знизу