• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
А шо це я такоє віпів? Продають в магазє, ак нефільтроване світле, але не наше, бо ззАді наклєйка. Якась контрабанда, нє іначє. На смак, як наш розбавлєний бланш.
IMG_20260903_153535.webp
...експериментатор

В Чехии мужчина обнаружил раненую косулю, вызвал полицию и пока полиция ехала целый час наблюдал за ней.

косуля.webp

Полиция приехала. Оказалось, она была деревянной....

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А шо це я такоє віпів? Продають в магазє, ак нефільтроване світле, але не наше, бо ззАді наклєйка. Якась контрабанда, нє іначє. На смак, як наш розбавлєний бланш.
IMG_20260903_153535.webp
Перестань усяке гувно до рота тягнуть..пій натуральне.. :D :D
IMG_20260903_155749_compress14.webp

В Чехии мужчина обнаружил раненую косулю, вызвал полицию и пока полиция ехала целый час наблюдал за ней.

косуля.webp

косуля.webp

Чех був наш?

IMG_20260903_153535.webp

Перестань усяке гувно до рота тягнуть..пій натуральне.. :D :D
IMG_20260903_155749_compress14.webp

IMG_20260903_171559.webp

Останнє редагування:
Ну а чей?.. нам тут натрусил про деловую встречу в германии ... а сам в дурдоме.. связанний на кровати чилится... :D :D
Час наблюдать за ,,раненой косулей,, которая не пошевелилась и шею не повернула в другую сторону.
Незамутненный Айболит

Назад
Зверху Знизу