• 🎉 Форуму - 23 роки!
    З нагоди 23-річчя форуму даруємо знижку 23% на рекламу!
    Використовуйте промокод 23YEARS під час замовлення реклами та отримуйте знижку 23%.
    Промокод діє до 1 вересня 2026 року.
  • Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
1787649327183811272799266585168.webp
,,Трохом пахнет. ,, (с)
Где весь арбуз?

Збираєтесь у schule ? 🙄
Надо на подарок, от детских книжек до машинки на пульте.
Магазины оставила на потом. Сначала посмотрю , что на базаре, книжки однозначно выгоднее...
Покупателей и продавцов - кот наплакал, на книжном. На той части, что работает
Грустно

На всяк случай - была на книжном рынке, потом на Благбазе, завтра мотану на Барабан
Надо кое-что купить , на рынках. 😊

ООО, я теж був на Книжковому. Мені там сьогодні розрушили моцк. Мені для роботи потрібен пензлик із білки. Ну з білячого хвоста, вони дуже ніжні, ними струшую пил із оптичних елементів - лінз, дзеркал.... Ну найшов лоток де продають усе для мазні. І питаю чи є такі пензлики. Продовчіні питає який розмір і нащо воно мені. Ну я і сказав як є. І тут ця ондатра мені заявляє:
- Я вам не продам! Это для искусства а не пыль смахивать.

ООО, я теж був на Книжковому. Мені там сьогодні розрушили моцк. Мені для роботи потрібен пензлик із білки. Ну з білячого хвоста, вони дуже ніжні, ними струшую пил із оптичних елементів - лінз, дзеркал.... Ну найшов лоток де продають усе для мазні. І питаю чи є такі пензлики. Продовчіні питає який розмір і нащо воно мені. Ну я і сказав як є. І тут ця ондатра мені заявляє:
...тю,сказав би,що вольний художник

И где то искусство, для которого сейчас кисточки покупают?
Покупатель всегда прав, если ему надо и он платит - чего изображать из себя птицу высокого полета...

Меня недавно в одном супермаркете срезали. Ищу корм кошке, ест одного вида, спросила у девушки, которая наполняла стеллаж кормами, а есть подобное но другого производителя? Она мене - вот полно всего, выставляю. Я - не, мне надо с такой именно начинкой, другой корм выплёвывает, реально, изо рта вываливается и не ест. Она мне - от гивно!!!
Я дома Муре передала, шо вам , Мура, из такого то супермаркета просили передать, шо ви гивно. Ешьте, что есть в продаже.
😁

И где то искусство, для которого сейчас кисточки покупают?
Покупатель всегда прав, если ему надо и он платит - чего изображать из себя птицу высокого полета...

Я їй це і пояснив. Можливо вона причетна до мистецтва, тому я пояснював французькою.

Меня недавно в одном супермаркете срезали. Ищу корм кошке, ест одного вида, спросила у девушки, которая наполняла стеллаж кормами, а есть подобное но другого производителя? Она мене - вот полно всего, выставляю. Я - не, мне надо с такой именно начинкой, другой корм выплёвывает, реально, изо рта вываливается и не ест. Она мне - от гивно!!!
Я дома Муре передала, шо вам , Мура, из такого то супермаркета просили передать, шо ви гивно. Ешьте, что есть в продаже.
😁
...ви не зрозуміло,гівно-це уменшитєльно-ласкатєльне

Назад
Зверху Знизу