• 🎉 Форуму - 23 роки!
    З нагоди 23-річчя форуму даруємо знижку 23% на рекламу!
    Використовуйте промокод 23YEARS під час замовлення реклами та отримуйте знижку 23%.
    Промокод діє до 1 вересня 2026 року.
  • Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
От шо за керовнікі дурни.. :незнаю: , коллега уходіт у відпустку..на 12 дней..кажу белой каске....- дай, блядь, мне водителя, пока Серега в отпуске бу..
Сука.. пригнал 4 дятлов рукожопих.. та мою кохану Майю..ну за Майю респект.. вона дівчина приемна.. а оціх блядь мені нашо?.. вониж не вміють ніхуа.. сука..целий день їбашив шо дурний, та ще єтіх дятлов у курс дела вводив..та дивився щоп вони не косячіли..:рл:..качмар..я виснажоний..:плачу::ужоснах:
...санта Барбара якась,до речі, на днях бачив у епіцентрі білу каску,хотів купити і тобі відправити

Сонечко над Троєй.

IMG_20260818_191115.webp

От шо за керовнікі дурни.. :незнаю: , коллега уходіт у відпустку..на 12 дней..кажу белой каске....- дай, блядь, мне водителя, пока Серега в отпуске бу..
Сука.. пригнал 4 дятлов рукожопих.. та мою кохану Майю..ну за Майю респект.. вона дівчина приемна.. а оціх блядь мені нашо?.. вониж не вміють ніхуа.. сука..целий день їбашив шо дурний, та ще єтіх дятлов у курс дела вводив..та дивився щоп вони не косячіли..:рл:..качмар..я виснажоний..:плачу::ужоснах:

:D

Назад
Зверху Знизу