Статус: Офлайн
Повідом.: 27141
Адреса: Polska, cały kraj
Повідом.: 27141
Адреса: Polska, cały kraj
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...прокляття зібертаОт же опездолчь тупоголовая..вивернул на себя баклажку пива..![]()
![]()
Шо це ти біля навоза зупінівся?

...продавай,вона у нас по 100 гривеньА на завтра я придумав абууенную аднаходовочку..паедем за 100 км вкопаем один знак и в 12 бум уже дома..хахаха..конторе это бу стоить тока 450 zl..x2..а нихто їм не казав що зі мной їм буде файно...можна билоби ще солярку продать.. но коллега очкуеь..![]()
А я тобі казав, шо будеш хуяріть в шабат.🤣🤣😋А на завтра я придумав абууенную аднаходовочку..паедем за 100 км вкопаем один знак и в 12 бум уже дома..хахаха..конторе это бу стоить тока 450 zl..x2..а нихто їм не казав що зі мной їм буде файно...можна билоби ще солярку продать.. но коллега очкуеь..![]()
Хто пєрвий встал - тот луччє всєх одєлся. Народная циганская мудрость.Хто рано встайот тому боженька шото дайот пєнсія🤧 ето я канєшно же про себя умніцу і красавіцу
Не, тутай трошки дешевше, 8,27 zl, страда в разгаре.....продавай,вона у нас по 100 гривень

Дура ти.. тут работают тілько раді субот..А тобі казав, шо будеш хуяріть в шабат.🤣🤣😋