Статус: Офлайн
Повідом.: 26975
Адреса: Polska, cały kraj
Повідом.: 26975
Адреса: Polska, cały kraj
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Джемисон детектед..

Так би і сказав, шо простиня висохне сама.Для тего покоївка е.., це у вас, ніщіх , слуґ нема..
![]()
А ти не хіхікай.. ось і ти..Так би і сказав, шо простиня висохне сама.
Тобі полизАть нема шо?
Цю..доброе утро..с подключннием..Оказуєця, Патрік Свейзі не тока танцював, а ще й співав.

Вже нема..Тобі полизАть нема шо?

Ты совсем ебнулся с перепою? Я ж электронщик и программист. Ну электрик еще. Где я, а где бензин с дизелем?До речі..Алеша ти же вумний?.. ось тоді поведай нам.. чому бензін пахне приемно, а солярка смердИть що пипець..![]()
Ну ти же вумний..Ты совсем ебнулся с перепою? Я ж электронщик и программист. Ну электрик еще. Где я, а где бензин с дизелем?
..ізучи вопрос и нам поведаш..
Это Женька тебя так водить будет, чтоб тебя миграционная полиция не запаковала?О, Алёшка.. я тебе знайшов....![]()

Дай об'яву, або з картонкой вийди.Вже нема..![]()
То тебя жена водіт, шоп ти в лікеро-водочний не зїбався..Это Женька тебя так водить будет, чтоб тебя миграционная полиция не запаковала?![]()

Он нам і нахуй нє нужОн.......По, а ти знаш Неллі Фуртадо..
Я малогоамотний..могу шось непрістойне напісати..Дай об'яву, або з картонкой вийди.

Я так мислю, шо ти їй ще більш..Он нам і нахуй нє нужОн.......

Ойблять. В Букінгємском дворце живеш?Я малогоамотний..могу шось непрістойне напісати..![]()