Статус: Онлайн
Повідом.: 53734
Повідом.: 53734
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ви на дурачков не обіжайтєсь просто помніт шо ето ж не чатік на 5 калєк у вайбері якому🤧 ваши откровєнія молча читає іщо тища ононімов .... а может і не молча... і не тища... ар ю реді фор зіс?Чувствуется.. одного ти уже вижів...
...дурачків тут, немає,є тільки один наївний хайпер,який очікував співчуття своїй неоднозначній поведінці у ПРИВАТНОМУ життіВи на дурачков не обіжайтєсь просто помніт шо ето ж не чатік на 5 калєк у вайбері якому🤧 ваши откровєнія молча читає іщо тища ононімов .... а может і не молча... і не тища... ар ю реді фор зіс?
Анджела ви же мене знаїте, мені глубоко.. анд мо дип.. андестенд?.. тому я вже перестав звертати уваги.. алеш.. * ложечкі нашлісь, но осадочек остался*..Ви на дурачков не обіжайтєсь просто помніт шо ето ж не чатік на 5 калєк у вайбері якому🤧 ваши откровєнія молча читає іщо тища ононімов .... а может і не молча... і не тища... ар ю реді фор зіс?
Не лізь у мое життя , та я не буду казати куди тобі ідти.....дурачків тут, немає,є тільки один наївний хайпер,який очікував співчуття своїй неоднозначній поведінці у ПРИВАТНОМУ житті
Зі своїм розберись спочонтку.....дурачків тут, немає,є тільки один наївний хайпер,який очікував співчуття своїй неоднозначній поведінці у ПРИВАТНОМУ житті
...не треба мені казати де і що мені писати, я коментував тільки твої ПУБЛІЧНІ постиНе лізь у мое життя , та я не буду казати куди тобі ідти..
Ну.. тоді не ображайсі......не треба мені казати де і що мені писати, я коментував тільки твої ПУБЛІЧНІ пости
...Льоша,остинь трохиНу.. тоді не ображайсі...
То зуби, чи кукурудза з ковбаси?.....чуваки,взяв годину тому салтовсткому рублену ковбасу,підсмажилась на пательні,дуже достойне діло
![]()

Не бесі мене.....Льоша,остинь трохи

...то шматочки мяса,мабуть ти такого давно не бачив у ляховських склєпах🤦♂️😁То зуби, чи кукурудза з ковбаси?..![]()
Ну тада терпіт іздєржкі публічності🤧 популярност она такая, даАнджела ви же мене знаїте, мені глубоко.. анд мо дип.. андестенд?.. тому я вже перестав звертати уваги.. алеш.. * ложечкі нашлісь, но осадочек остался*..![]()
![]()
Та об чем ви.. якаьпопулярність..звиклий треп на лавці..Ну тада терпіт іздєржкі публічності🤧 популярност она такая, да

Только не бери пример с палыча.Та об чем ви.. якаьпопулярність..звиклий треп на лавці..

Жовті?..ні.. не бачив.....то шматочки мяса,мабуть ти такого давно не бачив у ляховських склєпах🤦♂️😁