Тут могла бути ваша реклама
  • Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Покажі її форумний стандарт, одразу примчиться! )))))))
Накой війн їй?.
Я їй рахунок у швейцарскому банку показував та вона не свілась, а ти про якись стандарт.. :незнаю:
черноморкой надо брать.. инфа - соточка...:D:D

Накой війн їй?.
Я їй рахунок у швейцарскому банку показував та вона не свілась, а ти про якись стандарт.. :незнаю:
Та я ж кажу, не прийшла, і тут не прийде. ))) А я вже не покличу. )
Хоча 29 буду в Києві.

Ну добре.. сітюйовіна.. ідоте ви вуліцей.. на зустрич вам кловун.. ви ж не кажете що ви спілкувалися з ним?.. ви скажете.. зустріла кловуна.. так і тут..
Ну вы ж в матрице встречались, на своем экране ноута, как я поняла . Это не иду себе по улице, а сижу там на сайте, чи як?

Ну вы ж в матрице встречались, на своем экране ноута, как я поняла . Это не иду себе по улице, а сижу там на сайте, чи як?
Не.. там все немного прозаічней.. там вме сделано в ігровой форме и я дійсно іду вуліцей.. воно мені на зустріч, я глянув у її пооііль.. а там...мамо дорогая.. :іржач: :ужоснах:

Не.. там все немного прозаічней.. там вме сделано в ігровой форме и я дійсно іду вуліцей.. воно мені на зустріч, я глянув у її пооііль.. а там...мамо дорогая.. :іржач: :ужоснах:
Стесняюсь спросить, а вы там всех своих дам на той улице встретили? 🤪

...а потім в нумєра?

Накой війн їй?.
Так счет-то небось мааааленький :D

1ce347f799e4065d013f5a2bcd046770.webp

...а для чого тоді йому віртуальні поклонніци, в реальному житті отбою не повинно бути🤦‍♂️😁
Так то ж в матрице 25см, а в реальности алкоголизм, возраст, работа в сыром холодном месте :D

Назад
Зверху Знизу