Статус: Онлайн
Повідом.: 53332
Повідом.: 53332
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Слабюк..Ніхуя. Я стока нє вип'ю.

...ти обідать збираєшся?Слабюк..![]()
Да..в процесі..![]()
![]()
Наверно, у него немного другие интересы - здоровый образ жизни и никаких виртуальных скандалов.И всетакі.. де Дядюшка?..🤔
...він трошки забув,завдяки яким подіям ,він попав до німецького раюНаверно, у него немного другие интересы - здоровый образ жизни и никаких виртуальных скандалов.
Ну и нервы бережет. 😊

Сомневаюсь....він трошки забув,завдяки яким подіям ,він попав до німецького раю
Запинали человека, вот он и не появляется больше в теме...він трошки забув,завдяки яким подіям ,він попав до німецького раю
...дурень в юності, в старості мудрецем не станеЗапинали человека, вот он и не появляется больше в теме
Якшо би я так реагірувала кажний раз када ви на мене всім кодлом кИдаєтесь , то уже б с ума сошла🤧Запинали человека, вот он и не появляется больше в теме
Я на вас не кідаюсь..не обобщайте..Якшо би я так реагірувала кажний раз када ви на мене всім кодлом кИдаєтесь , то уже б с ума сошла🤧

*Мєрзко хіхоче*.Якшо би я так реагірувала кажний раз када ви на мене всім кодлом кИдаєтесь , то уже б с ума сошла🤧
А мінєт Анжелє хто прєдлагал? Крузєнштєрн?Я на вас не кідаюсь..не обобщайте..![]()
![]()
Не знаю, что страшнее - Анжелины картинки или ваши с высокой модойПро ,,мохнатые,, круасаны - оказывается, это высокая мода 2026 от Баленсиаги.
![]()
![]()