Статус: Офлайн
Повідом.: 36580
Повідом.: 36580
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...вони мабуть і не лягали ще
...вони мабуть і не лягали ще

Люди майже всюди однакові. Там де це не заборонено....до речі, думав,що алкани на лавках і дрючках це чисто радянський колорит,виявляється, ні,у Німеччині теж є,прямо під вікнами супермаркету є такий місцевий філіал з усими полагающимися атрибутами,і не не трущобиякісь, а приличний район пятиповерхівок
Гамнянікі?![]()
Вкусняшка к кофейку![]()
У нас не видел. Только в районе вокзалов обычно, там бомжей немеряно. Пока что все, кого видел бухающими на ступеньках-скамеечках, были наши....до речі, думав,що алкани на лавках і дрючках це чисто радянський колорит,виявляється, ні,у Німеччині теж є,прямо під вікнами супермаркету є такий місцевий філіал з усими полагающимися атрибутами,і не не трущобиякісь, а приличний район пятиповерхівок
Я знал, что ты спросишьГамнянікі?
Нет, самодельное шоколадное масло
Хотя нет, пизжу. Для маленьких городков алкаши на лавочках очень характерныУ нас не видел. Только в районе вокзалов обычно, там бомжей немеряно. Пока что все, кого видел бухающими на ступеньках-скамеечках, были наши.
Сыра сверху не хватает. А готового как у нас не продается?Я знал, что ты спросишьНет, самодельное шоколадное масло
Ага. Для ніх даже октобєрфєсти придумують.Хотя нет, пизжу. Для маленьких городков алкаши на лавочках очень характерны
...це неправда,на ціх заходах у них присутня дуже прилічна публіка,там справжніх німців можна побачити, не арабів і різних прочих емігрантівАга. Для ніх даже октобєрфєсти придумують.
Скоро день взятія Бастілії. Нє пропустіть би.
Не, сыр с шоколадным маслом - такое себе сочетание. В украинских магазинах продается, но домашнее вкуснее получилосьСыра сверху не хватает. А готового как у нас не продается?
Я точно не пропущу, у меня в этот день ДРСкоро день взятія Бастілії. Нє пропустіть би.

Часто попадали так?.......життєве
![]()
...я майже не п'юЧасто попадали так?....
😂