Збір на FPV! Спільнота Стерненка
  • Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
У тебя холод собачий :D

1782727130541.webp
Піздьож. +31

Пиво пить полезнее. Подозреваю, дажи водку по акции закусывать сосисками по акции все равно полезнее :D
Допустим, это таким, как я, к примеру. По стадионам километры не кружляю, не ЗОЖница ни разу.

...люміній,там до пришпандьорино до бачка
20260629_130315.webp
Зливаємо з радіатора жижу, обєжиріваємо мєсто де тече, зачіщаєм наждаком. Берем холодну сварку, жмакаєм до состоянія в'язкості теплого пластиліну. Замазуєм обільно мєсто протєчкі. Чекаємо кільканадцять годин, поки затвердіє. Наливаєм дістіліровану воду в радіатор і дивимось, чи не тече.
ПіСі. Я в такий спосіб заліпив дві дірки в радіаторі своєї машини. Одкатав так 4 роки. Без протєчєк.

Зливаємо з радіатора жижу, обєжиріваємо мєсто де тече, зачіщаєм наждаком. Берем холодну сварку, жмакаєм до состоянія в'язкості теплого пластиліну. Замазуєм обільно мєсто протєчкі. Чекаємо кільканадцять годин, поки затвердіє. Наливаєм дістіліровану воду в радіатор і дивимось, чи не тече.
ПіСі. Я в такий спосіб заліпив дві дірки в радіаторі своєї машини. Одкатав так 4 роки. Без протєчєк.
...мабуть ні,поїду куплю новий,бо ті всі мєри,то до сраки,лотерея,немає часу і бажання на це

Назад
Зверху Знизу