Статус: Офлайн
Повідом.: 18830
Повідом.: 18830
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

...а котлети і компот?Ось.. обід готовлю поки ви зубоскаліте.. ікрока кабачкова.. та оладкі з печінки.. а ви лодирі.. усе у жінок на шії сидите..![]()
![]()
![]()
![]()
Бля.. я как глянув сьодні з ранку но оті от учорашні котлети..мама дорогая.. я розумію чому Петрівна не балакае.....а котлети і компот?

И шо тя туда понесло?..Вот вам лавочка из городка Вышков
![]()
...а на лавці з мінетом був?Вот вам лавочка из городка Вышков
![]()
Погулять. А это лично тебе, чучело польского тотемного животного из местного музеяИ шо тя туда понесло?..

На какой-какой лавке?...а на лавці з мінетом був?

Єх, нас би туда. Ми би внесли разнообразіе в. Оцю єпохальну красу..А вот сам городок
![]()
![]()
![]()

. А я натура утонченная..
холіте мегя та лелейте..
Косточка не твоя? По возрасту подходитСкушна блядь..Женька до племяніка у сусідній штат махнула.. англійка сука.. дінаміт..турка зникла ..( цук вже друга..)...петрівна не розмовляе.. ну от як блядь не нажратися?.... Ох..одні драіми с цоми дівка́ми..![]()
. А я натура утонченная..
холіте мегя та лелейте..
![]()

Работай-работай, это тебе не на работеБлядь петрівна доїбалсь шоп я поли помив..![]()
![]()

Ето шо? Карліковий слонік? 🤧Косточка не твоя? По возрасту подходит
![]()
У нас в інституті приказка була: "Мытье полов - это не половая абстракция, а бытовая необходимость!"Блядь петрівна доїбалсь шоп я поли помив..![]()
![]()