Статус: Офлайн
Повідом.: 6259
Повідом.: 6259
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Зреніє ще норм, тільки інфрмацію мелкім текстом на бутилках вже погано бачу. ))))
Ну вы наивный.Она не в Киеве.Ти ж відписався, що тільки з Києва - от через деякий час виявиться, що хтось, якраз в ці дні , завагітнив...І аля-улю, доводи, що не верблюд...![]()
Тю, якщо пляшки знайомі - що його там читати....Зреніє ще норм, тільки інфрмацію мелкім текстом на бутилках вже погано бачу. ))))

Це ви наівний, головне - як подати...Одна жіночка он, кажуть, взагалі безконтактно завагітнила і люди в це вірять вже пару тисяч років...Ну вы наивный.Она не в Киеве.

А вы верите?Це ви наівний, головне - як подати...Одна жіночка он, кажуть, взагалі безконтактно завагітнила і люди в це вірять вже пару тисяч років...![]()
А до чого тут я?А вы верите?
Я кажу про масову виборку, окремі випадки не показові...
Якщо почитати тред цієї гілки, то Північний безконтактно покрив пів світу ))Це ви наівний, головне - як подати...Одна жіночка он, кажуть, взагалі безконтактно завагітнила і люди в це вірять вже пару тисяч років...![]()
Вы привели пример окремого випадка,якому вірять пару тисяч років ,яка тут масова виборка.А до чого тут я?Я кажу про масову виборку, окремі випадки не показові...
Телефон Птица мабудь дороже.буде.Продам телефон Анжели. Дорого
А що не так ? Від мого суб'єктивного відношення щось зміниться? Кількісно чи якісно?Вы привели пример окремого випадка,якому вірять пару тисяч років ,яка тут масова виборка.
НаврядТелефон Прица мабудь дороже.буде.
Лавку - дедка точно.Рюшки бабка ей з телевізора віддала?..![]()

Она и не она.Ну вы наивный.Она не в Киеве.

Это как знайомі, смотря по тому.Тю, якщо пляшки - що його там читати....![]()

Der Drang zu schlafen ist ein natürlicher biologischer Mechanismus.Я спать.