Статус: Онлайн
Повідом.: 25885
Адреса: Polska, cały kraj
Повідом.: 25885
Адреса: Polska, cały kraj
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Набуя..тут до зіми вже трошкі осталось.....зараз поїду авто перевзую

...туди не втовпишся,не факт, що сьогодні вийде,зараз буду дзвонитиНабуя..тут до зіми вже трошкі осталось..![]()
Это ты только сейчас зимнюю резину решил поменять?

2,5 тижні тому в області попали під снігЭто ты только сейчас зимнюю резину решил поменять?![]()
![]()

А не іпанеться? взагалі, по ТБ, потрібно підпорки ставити додатково...
...було тільки перевзування,і я так розумію, це достатньо надійні пневматичні домкратиА не іпанеться? взагалі, по ТБ, потрібно підпорки ставити додатково...
...купи йому кабана і все нормалізуєтьсяЄто вме проделкі містера По..![]()
![]()
Ну, по перше, це гідравічні домкрати, а, по друге, цитую:...було тільки перевзування,і я так розумію, це достатньо надійні пневматичні домкрати
...навіть спорити не буду, безумовно ти правийНу, по перше, це гідравічні домкрати, а, по друге, цитую:
"Втрата тиску: З часом ущільнювальні елементи (сальники та прокладки) зношуються, через що домкрат може мимоволі опускатися або зовсім перестати тримати навантаження.Ніколи не залишайте піднятий автомобіль тільки на домкраті."
Я просто бачив, як це відбувається, добре,ще колеса не встигли зняти......навіть спорити не буду, безумовно ти правий
А бабу рижую, ему не надо?.....купи йому кабана і все нормалізується

А є варіанти?А бабу рижую, ему не надо?..![]()

...хтозна, сам спитайА бабу рижую, ему не надо?..![]()