Статус: Онлайн
Повідом.: 52591
Повідом.: 52591
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Шото за хуйня, пакчой?Виспалась і рішила трошкі перекусіть 🤧 крівєтки жарьоні і тушоний пакчой
...є версія що це різновид капустиШото за хуйня, пакчой?
Спасібо зрітєлям за вопрос, барабан котиця в сєктор Гуголь 🤧Шото за хуйня, пакчой?
Ви на плавучєм консєрвном заводє? Шото крєвєток до...я.Виспалась і рішила трошкі перекусіть 🤧 крівєтки жарьоні і тушоний пакчой
...а ти давно у маркеті був?..їх там сто видів🤦♂️Ви на плавучєм консєрвном заводє? Шото крєвєток до...я.
Я в той сєктор не хожу....а ти давно у маркеті був?..їх там сто видів🤦♂️
...зрозуміло,ти рибалишЯ в той сєктор не хожу.
на японском 🤧Ви на плавучєм консєрвном заводє? Шото крєвєток до...я.
...вспомнив, у когось в дитинстві бачив таку пластинку⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Драсьтє Нікіта 🤧⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
І ото я повсякій вашій херні повинен в гугль ходить? Нахуй-с. Ізьясняйтесь людською мовою.Спасібо зрітєлям за вопрос, барабан котиця в сєктор Гуголь 🤧
https://www.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tbP1TcwNCoyLyu0MGD04r2w_8KGC7sULrZf2HdhJwCSjgzs&q=пак+чой&oq=пакчой&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqCQgBEC4YChiABDIGCAAQRRg5MgkIARAuGAoYgAQyBwgCEAAYgAQyCQgDEAAYChiABDIJCAQQABgKGIAEMgkIBRAAGAoYgAQyCQgGEAAYChiABDIHCAcQABiABDIHCAgQABiABDIHCAkQABiABDIJCAoQABgKGIAEMggICxAAGAoYHjIICAwQABgKGB4yCAgNEAAYChge0gEINjg1NWowajeoAg-wAgHxBRr_8RoBV3es8QUa__EaAVd3rA&client=ms-android-samsung-gj-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Драсьтє Нікіта 🤧
І до побачення! ))))Драсьте, тьотя Онжела
Я вас не задєржую сінєнькій🤧 крутіт пєдаліІ до побачення! ))))

Только я один неправильно сперва прочитал первое слово?Виспалась і рішила трошкі перекусіть 🤧 крівєтки жарьоні і тушоний пакчой

И, замечу, на 2-м месте - сыр из "молока" балканских ослов (не ослиц, см. 35 сек.)фу . какая гадость этот ваш сыр . с плесенью и червями![]()