Статус: Офлайн
Повідом.: 18390
Повідом.: 18390
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Медяху пропивают, наверное, до сих порПішов в запой, мабуть.

Ото фото вище із Черкас. Який дощУ нас дощ хуяріт з самого раннього ранку. В бік Харкова. СтрічАйте.

...у нас на 16ту обіцяютьУ нас дощ хуяріт з самого раннього ранку. В бік Харкова. СтрічАйте.
Я уже готов )У нас дощ хуяріт з самого раннього ранку. В бік Харкова. СтрічАйте.
Брехня. Соседка лечила свою собачку, там что то было с когтем, травма, врос не туда и т.д. Собакену в ветклинике делали инъекцию, и без нервов и воплей обрабатывали лапу. Укол платный.Нєту у ніх успокоітєльного для котов і собак. Собак грумят на жостком поводкє. Нє для слабонєрвних зрєліщє, якщо собака агресивна.
Я уже готов )
А у хозяина? Перед тем как тащить животинку к грумеру? Я больше по кошакам, есть таблетки, продаются в зоомагазинах. Вредно не вредно - жить вообще вредно. Но доводить до иступления своего кота - или Собакена - зачем???В вєтєрінаркє є заспокійливе. У грумєров нема. Грумєри не вєтєрінари. Допуску до ліків не мають.
Хозяіни, ето отдєльная пєсня. Большинство оставляють своє сокровіщє одін на одін з грумєром, а самі щопяцца в ето врем'я.А у хозяина? Перед тем как тащить животинку к грумеру? Я больше по кошакам, есть таблетки, продаются в зоомагазинах. Вредно не вредно - жить вообще вредно. Но доводить до иступления своего кота - или Собакена - зачем???
Я сегодня из дома не выходил ещё)А курочок покормив?
вже сонечко)У нас дощ хуяріт з самого раннього ранку. В бік Харкова. СтрічАйте.
Я сегодня из дома не выходил ещё)
Гребутся сами по себе)Курочки голодні. Записав.