4000 грн на місяць

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Ох же дурбецало старе.. а вдрух я оженитися захочу... :D
У каждого свои недостатки (c) :ги:
1776449558346.webp

А скажить мені пановє, що там у нас сеня з ретроґрадним меркуріем.. місяцем, козергом, та іншимі небеснимі обивателямі?... Мам таку думку що седня с дурдому усіх випустіли.. та вони кууурвоо.. пішли до матриці... :незнаю: :рл:
Седня спілкуюсь з харків'янкой, 30 лет, вродь не дура малюе там шось до япончиків ( порнуху мабуть)..давно вже спілкуемось.. я їй допомогав, усе було гаразд..сьодня бачу що у неї з'являються кацапи у френдах.. :eek::рл:кажу їй..
- люба, ти йобу далась?..що вони там роблять?..
- цю.. так а шо такова?..
- :eek::eek::eek: я проморгавсі і кажу ,
- ти шо реально їобнутая?..вони тебе бомблять, а ти з нимі спілкуешся?..
- так тош не вони...
:рл::eek::рл::рл::рл:
Ну далі пішов непереводімий італійский діалект.. в ітоге вона мене забаніла у себе нахуй.. а я її с діскорда випілів..:іржач::іржач: ну не йобнута лі?..:незнаю::рл:
Зато е і позітівний момент.. однім ртом стало меньш..:D:D
Наступного місяця буде ще "веселіше" :збентежений:
Марс (імпульсивний, різкий, одразу переходить в "бойовий режим") зараз знаходиться в своєму сильному становищі, тому буде багатенько гніву, необдуманних висловлювань, сварок, образ :rolleyes:

...діло до трусів дійде,тоді все стане на свої місця
Т.е. якщо по коліно - то хлопчік, а якщо їх треба с дупи виколупувати, то дівчинка?... :rolleyes::збентежений::незнаю:Сердж.. тобі треба частіш до цивілизаціі виїзджати..ща може бути навпаки.. :увага: :D:D:D

Т.е. якщо по коліно - то хлопчік, а якщо їх треба с дупи виколупувати, то дівчинка?... :rolleyes::збентежений::незнаю:Сердж.. тобі треба частіш до цивілизаціі виїзджати..ща може бути навпаки.. :увага: :D:D:D
...Льоша,у мене немає бажання перевіряти вміст трусів сторонніх мені людей, навіть у цивілізації 🤦‍♂️👍😁

Не.. ну насправді.. давай зазнакомлю тя з кем небудь.. а далі ти сам хоч в труси, хоч куди заглядуй.. :D ось содні познайомився з японкой..31 рок, то шо тобі треба.. алеш живе у каліфорнії.. буш до Крака по уікенду їздити..:D
Ну не хцеш японку, можу з бабкой немкой познайомити 60 год.. :D:D:незнаю:..но боюсь що твій немецікий як і мій.. - хенде хох.. та млеко.. яйка..:D

Не.. ну насправді.. давай зазнакомлю тя з кем небудь.. а далі ти сам хоч в труси, хоч куди заглядуй.. :D ось содні познайомився з японкой..31 рок, то шо тобі треба.. алеш живе у каліфорнії.. буш до Крака по уікенду їздити..:D
Ну не хцеш японку, можу з бабкой немкой познайомити 60 год.. :D:D:незнаю:..но боюсь що твій немецікий як і мій.. - хенде хох.. та млеко.. яйка..:D

Назад
Зверху Знизу