Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...мабуть у комсомол приймає
У вас алканафтов кажний день пятніца 🤧А в мене п'ятниця.
![]()
![]()
Скучаю за їми... с картофанчиком були...нямням 😍Тошнотікі, це вокзальниє пірожкі.
Не завідуйте, їдьте на вокзал, пожуйте тошнотиків. Ми порадуємося за вас.У вас алканафтов кажний день пятніца 🤧
Скучаю за їми... с картофанчиком були...нямням 😍
Кстатє рекомендую вам для ночлєжки гостініцу "Украіна"🥱 культовоє мєсто за небольші дєнюшкіНе завідуйте, їдьте на вокзал
До речу, планую після 18-00 у неділю бути в Києві. Огласітє ціну небольшіх дєнюшков! І мєстоположеніє!Кстатє рекомендую вам для ночлєжки гостініцу "Украіна"🥱 культовоє мєсто за небольші дєнюшкі
Тоісь ви за його не в курсі? 🥱 яснопойнятно...До речу, планую після 18-00 у неділю бути в Києві. Огласітє ціну небольшіх дєнюшков! І мєстоположеніє!
Цікавить синя гілка метро ближче до центру.
Волочкова, вид сзади?
...мабуть у комсомол приймає
Подумаю, час ще є. Але треба с душем.Тоісь ви за його не в курсі? 🥱 яснопойнятно...
А вапще якшо не гостєл якій, то нумєр с тубзіком на Палацу Спорту буде в районі 800+ за ночь. Могу у лічку прислат с букінга варіанти
Сомнєваюсь.Волочкова, вид сзади?
Ну смотріт самІ 🤧 порядок цен я вам сказала у центру, а як дальші, то канєш можна за ~700 поіскатПодумаю, час ще є. Але треба с душем.
Є там в мене точка де переночуаать, з душем і туалетом, безкоштовна, породственному, але ж треба якісь подарки везти. ))))Ну смотріт самІ 🤧 порядок цен я вам сказала у центру, а як дальші, то канєш можна за ~700 поіскат
То на то і вийде 🤧Є там в мене точка де переночуаать, з душем і туалетом, безкоштовна, породственному, але ж треба якісь подарки везти. ))))