Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...я,триндячи з вами ,наївся всякої хєрні,і вже нічого не хочетьсяАбєєєд..лодирі..![]()
![]()
Конечно есть комендантский час. До 5 утра. Все войну. Время менялось как и в городе....ніхто не виходе,бо є патрулі,і можна нарватися на неприємності
У нас через область много чего везут, сами знаете куда, еще бы ночью все шастали где хотели. Нельзя никому.К/ч по области устанавливает ХОВА.
Это общедоступная информация.
У вас его соблюдают и ночью никуда не выходят ?![]()
Надо себе заставляти.....я,триндячи з вами ,наївся всякої хєрні,і вже нічого не хочеться

Рада слышать, что у вас так....ніхто не виходе,бо є патрулі,і можна нарватися на неприємності
Та це ж фісташки, а написано щ хня 🤐На ..хрень хімічна..![]()
![]()
![]()
О, копалка копає. Порядок!На роботе добре...![]()
![]()
![]()
...може десь по буграх і по суписі,у нас чорнозем,під посадкми сніг лежить, ноги не витягнеш,багнюкаДороги трохи підсихають.![]()
Така же фігня, земля чорна, жирна. По під посадками не проїхати, не пройти. Тільки на відкритій провітрюваємій місцевісті....може десь по буграх і по суписі,у нас чорнозем,під посадкми сніг лежить, ноги не витягнеш,багнюка
...сьогодні думав поїхати на поле,але доїхав край села і полишив цю затіюТака же фігня, земля чорна, жирна. По під посадками не проїхати, не пройти. Тільки на відкритій провітрюваємій місцевісті.
...а ще він туди кхмммм,кончив🤦♂️
Я бы сказал, направления подсыхаютДороги трохи підсихають.![]()

Сирожа..щоту тебе в голові?.....а ще він туди кхмммм,кончив🤦♂️