4000 грн на місяць

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
А так?..🫣
IMG_20260315_120107_compress40.webp
А так у парк нє ході. Ну маняк же. :)

Шо ти ржошь, то тоже ии?.. :рл: :D

Уфф..шось спати охота..

Кортізол жере тебе ізнутрі. Мдє.:(
А ти у 3 ночи прокинься.. поспілкуйсі з половіной світу, хату помий, жерти приготуй, попрай, та на спорт майданчік сходи.. :D :D :D
Алеш про шо я кажу.. то тобі і тиждня не вистаче... :D :D

Кстати, сказал автору фотографии, шо ти его ии обозвал.. сказал шо пинцетом для фотографий тебе брові вищіпает.. :D :D :D
А чат ЖиПиТи себе уже руки отрастил, чтобы пинцет держать? :D

А ти у 3 ночи прокинься.. поспілкуйсі з половіной світу, хату помий, жерти приготуй, попрай, та на спорт майданчік сходи.. :D :D :D
Алеш про шо я кажу.. то тобі і тиждня не вистаче... :D :D
Это что, реально ты на спорт-площадке? :D Так сильно влюбился в турчанку, или врачи окончательно пить запретили? (склоняюсь ко второму варианту) :D

Это что, реально ты на спорт-площадке? :D Так сильно влюбился в турчанку, или врачи окончательно пить запретили? (склоняюсь ко второму варианту) :D
Бро, ну ти канеш не поверишь, но я на спорте всю свою жисть.. и ти либо невнимательний, либо тебе похрен, ( склоняюсь ко второму).. я свои фотки с великом и турниками тут пощу уже третий год, мистер ПО турники еще обезьяними відами спорта обзивал.. так шо зря ти тут про ии.. да фотки обработанние, не спорю, но я не автор, а шо он там видумивает мне обоентно..так шо вопроси не ко мне.. мои практически все с датой и временем..dixi..

Назад
Зверху Знизу