Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Закуска градус крадет!Закусить хоть дали чем?
...єйо і будєм кушатьЗакусить хоть дали чем?

Майже кожен день о 8ій виїджаю з Ха, після 14 повертаюсь, трафік не дуже зкоротився....їздив сьогодні до міста,дороги майже пусті,мабуть сказується договизна палива
...думаю,ти просто цього не помічаєш,бо щодня їздиш,а я мабуть тиждень не виїджав і зразу кинулося в окоМайже кожен день о 8ій виїджаю з Ха, після 14 повертаюсь, трафік не дуже зкоротився.
Згоден....думаю,ти просто цього не помічаєш,бо щодня їздиш,а я мабуть тиждень не виїджав і зразу кинулося в око
...не варто про це говоритиЗгоден.
А ось там де я їзжу за містом, бачущо військових машин стало менше їздити.
Судя по видео, которое ты выложил, они просто боятся утонутьЗгоден.
А ось там де я їзжу за містом, бачущо військових машин стало менше їздити.
Это ты ****, а там люди нормальные 
Баба Іра!!! Таку Історію спаскудила!!!Очень часто у суперправильных и идейных все идеально только на словах, а в жизни - жуткие нарциссы .😁
Метро Голдіум Майєр? Супермаркет Метро? Чи звичайна підземка?...до речі,сьогодні нареші попав у Метро,тривога була недовгою
Сразу видно - НЕ харьковчанинМетро Голдіум Майєр? Супермаркет Метро? Чи звичайна підземка?

...дурня валяє😁в них у Києві теж єСразу видно - НЕ харьковчанин![]()
Хрен там, у нас товчуцця як і раніше...їздив сьогодні до міста,дороги майже пусті,мабуть сказується договизна палива
То хай вона мені пише, вона у охфісе працюе..) Запишіть для своїх турчанок відео у стилі БенассіНудьгу точно розвієте

...а по якому вона тобі пише?То хай вона мені пише, вона у охфісе працюе..![]()
![]()