Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я помню ваший рост єслі шо 🤧 у блокноту запісаноЯ так розумію, що для вас, всі хто менше120 кг, мєлкіє дрищі!?
І ви тєлєпузік колобок🥱А вы не можете не обосрать?![]()
У вас бил шанс вчора продємонстріруват ето но ви предпочли нажрацця срання 🤧Да. Поетому я свєрху, єслі шо.
На Троє інакше ніззя....і штани адідас 👍
Ти толстовскім слогом нє владєєш. Якой трансліт твоє голосове перекладе? Бушмєнскій? 🙃Слухте допомога ваша потрібна.. шукаю какою ніть прогу на телепон, бажано задармо, шоп голосовое сообщение транслірувала у текстовое, а якщо ще розтлумачіт, то ашпе вогонь....Дякую..
А по существу есть шо сказать?..Ти толстовскім слогом нє владєєш. Якой трансліт твоє голосове перекладе? Бушмєнскій? 🙃
..................!!!А по существу есть шо сказать?..
...облінився ти друже зовсім 🤦♂️😁Слухте допомога ваша потрібна.. шукаю какою ніть прогу на телепон, бажано задармо, шоп голосовое сообщение транслірувала у текстовое, а якщо ще розтлумачіт, то ашпе вогонь....Дякую..
Не удивлен..................!!!
Якщо Андроїд, там це наче вбудована функція. У мене мікрофончик прям на клаві.Слухте допомога ваша потрібна.. шукаю какою ніть прогу на телепон, бажано задармо, шоп голосовое сообщение транслірувала у текстовое, а якщо ще розтлумачіт, то ашпе вогонь....Дякую..