Статус: Онлайн
Повідом.: 22353
Повідом.: 22353
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну чому.. я волосся з вуха видергую..Даааааане повезло вам мальчики )

У кого?😳Ну чому.. я волосся з вуха видергую..![]()
Ага.. с коляской.....дивлюся відео про Яву,думаю, може купити собі,вспомнить юність 🤦♂️

У чувака у дзеркалі..У кого?😳

Шестівольтовку. Мильніцу фтопку.Ага.. с коляской..![]()

Не чіпай його. Он апасний шопіздєц. Улибка вбивці.У чувака у дзеркалі..![]()

Ну.. там і девочка нібуя собі.. я би вдув.. алеш Петрівна.. очи мені видере.. оно мені ото надо.. вздиха..Ніхуясібє. У сосєда байк на картонних кальосах. Штуцер мінімум валяєцца под одкритим нєбом. Штуцер басков.

Ото понакупят ***ни за штуку баксов, а там не двигателя, ни крыши...Ніхуясібє. У сосєда байк на картонних кальосах. Штуцер мінімум валяєцца под одкритим нєбом. Штуцер басков.

Вдуй Петрівнє.Ну.. там і девочка нібуя собі.. я би вдув.. алеш Петрівна.. очи мені видере.. оно мені ото надо.. вздиха..![]()
Штука - то помінімуму.Ото понакупят ***ни за штуку баксов, а там не двигателя, ни крыши...![]()
Газетку, без тюльпанчика.Губу ботексну закатайтє. Фатіт і тюльпанчіка бєз обгортки.
...спортсменка
А за 2 можно уже БМВ взять. Хуевую, старую, но БМВ. И она даже ездить будетШтука - то помінімуму.

Пєнсія у губи не колят ботокс 🤧Губу ботексну закатайтє. Фатіт і тюльпанчіка бєз обгортки.
И о машинках... и зачем они нужныА за 2 можно уже БМВ взять. Хуевую, старую, но БМВ. И она даже ездить будет![]()

И о машинках... и зачем они нужны

Таладнааа, а то ми не бачили ці сраки бабуїнські на обличчях модниць. )))Пєнсія у губи не колят ботокс 🤧
Это филеры, а не ботокс.Таладнааа, а то ми не бачили ці сраки бабуїнські на обличчях модниць. )))

Шо то ***ня, шо то! (С)Это филеры, а не ботокс.![]()