Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Человек выложил все, что у него есть 22 калибра.

Просто йому подобаєцця міцна зброя. Головне - вчасно зупинитись.Руки у него две, при надобности применить это все - перезарядить не успеет. Так шо одни понты. 😛
( Генетическая память шо ******ы нападут?)
Выглядит как паническая атака перед непонятной угрозой.Просто йому подобаєцця міцна зброя. Головне - вчасно зупинитись.
Для меня, как для обычной тетки, лучше рыбов ловить. Еда в дом.Тю. В мене стока ж. Снастєй на хижу рибу.![]()
Тільки якщо то не *****и..Для меня, как для обычной тетки, лучше рыбов ловить. Еда в дом.
А не средства для убийствов человеков....
😌
..
Он может даже оголтєлий пацифіст. Просто, коли тримаєш в руках зброю, то шось оно такоє в організмі проісходє. Я вот "холодєц" в юниє годи собірал. Када гроши билі. Потом женілся і ..........пєрєстал.Для меня, как для обычной тетки, лучше рыбов ловить. Еда в дом.
А не средства для убийствов человеков....
😌
Теперь велікі збираешь?..Он может даже оголтєлий пацифіст. Просто, коли тримаєш в руках зброю, то шось оно такоє в організмі проісходє. Я вот "холодєц" в юниє годи собірал. Када гроши билі. Потом женілся і ..........пєрєстал.

Дратуті соня. Виспався, айтішнік?Тільки якщо то не *****и....
Бодрое..лодирі..![]()
С 3 на ногах..Дратуті соня. Виспався, айтішнік?

Ето промєжуточний етап. Вам, матрічнікам, нє понять.Теперь велікі збираешь?..![]()
![]()

Ти сам етого хотєл.С 3 на ногах..![]()
Всмысле ножи -клинки?Он может даже оголтєлий пацифіст. Просто, коли тримаєш в руках зброю, то шось оно такоє в організмі проісходє. Я вот "холодєц" в юниє годи собірал. Када гроши билі. Потом женілся і ..........пєрєстал.
А потом шо?..Ето промєжуточний етап. Вам, матрічнікам, нє понять.![]()

Я и не жалуюсь.. а ти с Массачусетом когда остатній раз балакав?..Ти сам етого хотєл.

Нє. Ето штик-ножи. Бажано рєдкіє. І нє 20 вєка, а пораньше.Всмысле ножи -клинки?
Это для один на один , при рукопашной стычке? Немного другое, я считаю.
Но повторю, я тетка, и мне бы вот французские духи собирать - самое оно. 🤩