Статус: Офлайн
Повідом.: 5089
Повідом.: 5089
Алігарх! Смачного.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Алігарх! Смачного.
Чего то не хватаетАлігарх! Смачного.
...мяса,наступного разу замовлю з мясомЧего то не хватает
Никак не пойму, чего. 😁
Шоб палыч лопнул от зависти....мяса,наступного разу замовлю з мясом

агурца?Чего то не хватает
Никак не пойму, чего. 😁
Хлеба? 😁агурца?
Спуститься в речку с такого обрывистого берега ещё как-то получится....а залезть назад , ещё и мокрой - хочу видеть продолжение картины. 😛
Одного разу, в одній родині, приготували навесні окрошку. І коли вся родина сіла куштувати, всі були дуже задоволені, лише наймолодша донечка сказала:Хлеба? 😁
Досвід не пропьєш! )))Спуститься в речку с такого обрывистого берега ещё как-то получится....а залезть назад , ещё и мокрой - хочу видеть продолжение картины. 😛
Це вже самі дофантазуйте-домалюйте,! )))))))Спуститься в речку с такого обрывистого берега ещё как-то получится....а залезть назад , ещё и мокрой - хочу видеть продолжение картины. 😛
...це русалки,вони не будуть вилазитиСпуститься в речку с такого обрывистого берега ещё как-то получится....а залезть назад , ещё и мокрой - хочу видеть продолжение картины. 😛
Спасібочки шо переживаєтє дєда 🥱Дві полоски видно?![]()
Це месенджер мах?Спасібочки шо переживаєтє дєда 🥱
Дарагой, сиграй пэсню про кота.Одного разу, в одній родині, приготували навесні окрошку. І коли вся родина сіла куштувати, всі були дуже задоволені, лише наймолодша донечка сказала:
- А знаєте чого не вистачає в цій окрошці на букву "А"?
Перебрали всі варіанти, включно з апеьсинами, потім здалися та попросили сказати: чого ж не вистачає? На що почули відповідь:
- Агурцаааа!
В якомто смислу да, месєнжєр🥱Це месенджер мах?
Хуйовий якийсь месенджер! В усіх смислах.В якомто смислу да, месєнжєр🥱