Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
TikTok и Reels реально вредят мозгу и мешают сосредоточитьсяЯ такі на вас настучу кудою слєдуєт за сістєматіческе підіофайловство🤧
...на молоду Юлю схожа
Сподіваюся це були британські вчені? Бо іншим я якось не довіряю.TikTok и Reels реально вредят мозгу и мешают сосредоточиться
Исследование показало, что короткие видео, которые не несут смысловой нагрузки, дают быстрый выброс дофамина, перегружают мозг и снижают самоконтроль.
Из-за этого бывает сложнее сосредоточиться, поскольку активируются сразу несколько областей мозга, что создаёт перегрузку.
Это может вызвать негативные последствия для психики, включая депрессию, одиночество и стресс.
Учёные советуют смотреть такие видео реже и устраивать «цифровой детокс».
TikTok и Reels реально вредят мозгу и мешают сосредоточиться
Исследование показало, что короткие видео, которые не несут смысловой нагрузки, дают быстрый выброс дофамина, перегружают мозг и снижают самоконтроль.
Из-за этого бывает сложнее сосредоточиться, поскольку активируются сразу несколько областей мозга, что создаёт перегрузку.
Это может вызвать негативные последствия для психики, включая депрессию, одиночество и стресс.
Учёные советуют смотреть такие видео реже и устраивать «цифровой детокс».
ти теж похорон сталіна бачив)))...на молоду Юлю схожа
Я дуже змерзла. Батьків примусили йти на траурний мітинг десь у моїй ямі.ти теж похорон сталіна бачив)))
...так тут всі такі,або навіть ті,що дєдушку лєніна бачилити теж похорон сталіна бачив)))
Я только Брежнева...так тут всі такі,або навіть ті,що дєдушку лєніна бачили

Я і його не памятаю!Я только Брежнева![]()
...не бреши,Норд тут самий юнийЯ только Брежнева![]()
Ну, мені 33, хто меньш?.....не бреши,Норд тут самий юний

Як там було: "в малінькам і тіхам гарадкє Сімбірскє..."...так тут всі такі,або навіть ті,що дєдушку лєніна бачили
Нікада! На нас активність форума тримається!А ви усе бесоёбіте?...![]()
![]()
..када вас уже перебанят *****..
![]()