Статус: Офлайн
Повідом.: 45341
Повідом.: 45341
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...я розумію,смайлики теж жартівливі😁👍
Нууууу не хотелось совсем чернушничать, а так то вместо транспорт--бус"ик...я розумію,смайлики теж жартівливі😁👍

...я зрозумів, але мабуть у цьому сенсі колега вже навряд цікавий🤦♂️Нууууу не хотелось совсем чернушничать, а так то вместо транспорт--бус"ик![]()
...я зрозумів, але мабуть у цьому сенсі колега вже навряд цікавий🤦♂️
..я щет не дуже такий вже і старий..![]()
![]()

Зара прийде Анжела, знов почне нас підіофайлами обзивати.
Оспадзя... закажіт роботу таких картінок хоть вагон 🥱 чи й не шо. Щас пластіку лучче роблятЗара прийде Анжела, знов почне нас підіофайлами обзивати.
Хоча це - типова некрофілія!
Поки вас не було, нас і нє тошніло!Превратили тжму в тошніловку 🥱 як обично
Оспадзя🤦♀️ дєдовські "шутки" ще лайкатєлі люблятПоки вас не було, нас і нє тошніло!
Так кроме вас ніхто і нетошнить, общаються, підьйобують. І тільки вам усе не то і не так.
Змініть підхід до життя, і до вас потянуться люди. Може обіймуть, чи придушать. )))))
У принципу ви праві, ваше старікашечьє бубонінья соотвєцтвує названію топіка🥱Так кроме вас ніхто і нетошнить, общаються, підьйобують. І тільки вам усе не то і не так.
Змініть підхід до життя, і до вас потянуться люди. Може обіймуть, чи придушать. )))))
Може йїй пензію з Марта піднімуть то й подобрішаєЗара прийде Анжела, знов почне нас підіофайлами обзивати.
Хоча це - типова некрофілія!
Як говорят імпортні люде, ай хев но чойс🥱Але вас такі тяне на лавочку! З молодежью пообщатся, з ровеснікамі? ))))