Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Для тих хто непойняв стєпєнь притрушеності , послєдній час чи больше отета ввхтьорша лазе за мною по всіх тємах всіх годов і ставляє факи на всі сообщенія подряд без разбора 🥱

Для тих хто непойняв стєпєнь притрушеності , послєдній час чи больше отета ввхтьорша лазе за мною по всіх тємах всіх годов і ставляє факи на всі сообщенія подряд без разбора 🥱
Я предупреждала.
За каждый оберт в мою сторону - будете получать по хабалистой роже в 10 раз больше. :клас:
Так что все претензии - к себе обратите.

/не от'******* сами - я вам помогу верёвку намылить ;) :)

Це перехідний період, даже єсть научноє названіє: клімакс називаєцця

Схоже на палке кохання 😁

Схоже на палке кохання 😁
Ага :D
Т.е. лезет без мыла в жо* Ангелочка,
а палке кохання у меня, японяла :D

Тут бiльш схоже на палкi ревнощi за увагу "пенсii", которая ей якобы совсем не нужна ;)

А де @Zigote ?

1771262606476.webp

Опять выпал ***дский снег! ****! Где глобальное потепление! В пятницу уже +10 было! *****! Я возмущен :D

Назад
Зверху Знизу