Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Сопливица? :D Ты хоть до завтра очухайся, мы тут за тебя все переживаем :D
Та нема там за шо переживать.. так..сльози.. :D :збентежений:
IMG_20260216_111708_compress72.webp
IMG_20260216_111656_compress92.webp

Та нема там за шо переживать.. так..сльози.. :D :збентежений:
IMG_20260216_111708_compress72.webp
IMG_20260216_111656_compress92.webp
Если коллеги не помогали, то это весьма дохуя за 2,5 дня :D А если бы помогали, то ты б сейчас очередной столб ломал, а не дома отсиживался :D

Кратнькоє резюмє 🥱ВОзбуждьонні очередной підіофайловской картінкой дєдушки распустили фости перед бабушками, а Сєфіда трже с алканафтоф оказуєця

Кратнькоє резюмє 🥱ВОзбуждьонні очередной підіофайловской картінкой дєдушки распустили фости перед бабушками, а Сєфіда трже с алканафтоф оказуєця
Ну и шо? Это же не
чат первого класса начальной школы монастыря иезуитов.
😁

***** сходите

Чи вы реально ****утая :незнаю:
Чи я вам снюсь уже

Забудьте мой ник

И сходите туда, где давно не были/*****

Важно/нужно, может кто может помочь :

Бажаю міцного!
По-перше хочу подякувати усім хто допоміг з придбанням ноута минулого разу. Ваші донати вже багаторазово виправдались кількістю ураженої військової техніки та особового складу *******тів, а саме головне кількістю збережених життів побратимів.

Знов з проханням до спільноти мій підрозділ після відведення на оновлення має потребу у пральної машіні бувшої у використанні. Чому б/в бо багато робочого обладнання і купувати нову на два три місяці сенсу нема. Головне щоб вона функціонувала, а косметичні недоліки не мають значення.

Тому відкриваю збір на придбання пралки ціль 6500 грн включаючи доставки в наші пустелі.
Картка УкрСиббанк 5354321027506667
Щира подяка за підтримку Українського війська. Фотозвіт надамо.

Назад
Зверху Знизу