Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
@p46serge
Попалось с утра, к нашему недавнему спору:
Зумери дедалі частіше обирають міцний сон замість ****у, - The New York Post із посилання на опитування EduBirdie

67% представників покоління вибирають лягти спати раніше, аніж проводити ніч із партнером. Причина проста: змінилися пріоритети. На першому місці - робота, ментальне здоров’я та стосунки з друзями, а не інтим.

Покоління зумерів (Generation Z) - це люди, народжені приблизно з середини 1990-х до початку 2010-х років, які стали першими справжніми «цифровими аборигенами», що виросли з гаджетами та інтернетом.

❗️ЧП Україна 🇺🇦
А ты - дом, дерево... Они даже ****ом заниматься не хотят :D

Я же надеюсь вы все на работе?..лодири.. :D :увага:
17712233308705838347887857069917.webp

...у вас був такий наряд?😁
Точно уже не помню, склероз.
Но вот что знаю и помню - вдвоем с подругой на свидание с одним парнем никогда не приходила. ,,колхоз,, в постели не понимала и не понимаю.
А вы? 😛

Но вот что знаю и помню - вдвоем с подругой на свидание с одним парнем никогда не приходила. ,,колхоз,, в постели не понимала и не понимаю.
А вы? 😛
...розмови колись були,але справа так і не дійшла😁

...ледащо,зате з розмноженням у мусульман все нормально
Це з якого боку подивитись. :)
Моя онука вступила в тінейджерський вік.
Змалку ляльками не бавилась.
Ще воно на ногах невпевнено стояло, а в руках пульт від телевізора. А потім і до комп'ютера полізла.
Поки що бойфренд - то є лайливе для неї слово, у неї дружбани.
Що буде далі???

А вы? 😛
...до речі, це ж ваші часи на фото,мабуть таки частина амуніції була😁

Це з якого боку подивитись. :)
Моя онука вступила в тінейджерський вік.
Змалку ляльками не бавилась.
Ще воно на ногах невпевнено стояло, а в руках пульт від телевізора. А потім і до комп'ютера полізла.
Поки що бойфренд - то є лайливе для неї слово, у неї дружбани.
Що буде далі???
...нічого не зрозуміло, вона у вас мусульман
Ка?

...нічого не зрозуміло, вона у вас мусульман
Ка?
Та ні. :) це я про лінощі.
Вона християнка по батьках.
Мусульманок у її віці заміж віддають і примушують розмножуватись. А мені лячно, щоб зарано не розпочала інтимне спілкування. Я ж старого виховання.

...до речі, це ж ваші часи на фото,мабуть таки частина амуніції була😁
Было. Но я то поколение, когда уже без джинсов и фирменной футболки стыдно было на свидание пойти, платья, комбинации отходили у молодежи ,, на свалку истории,,.
Смотря может в каких кругах и оставалось долго, но жизнь Интердевочек я только в фильме видела....😁

Назад
Зверху Знизу