Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Глобальне потепління, казали вони, коли ви справжню зиму востаннє бачили?, питали вони, хіба то зима, навіть снігу не було?, казали вони.![]()
...доброго ранку, панове, зі снігом вас
До речі, Дімокс мабуть починив ту хрінь, яка викладає фото,їх більше не круте🤦♂️

...дас іс фанташнЯ думав вона сантехніка чекає...
...дас іс фанташн
Кстати, а где Северный?Я думав вона сантехніка чекає...
Кстати, а где Северный?
Доброе утро!
...цікаве життя у хлопцяАбо в матриці, або Петрівна сковородою навернула.
Еще 5 и можно будет мерять калиброванным ХФшным прибором![]()
...снігу вже насипало сантиметрів 20

Шутки шутками,но доехал ли он домой?Вроде ни сообщений,ни фото его не было.Может я пропустил что.то.Або в матриці, або Петрівна сковородою навернула.
...я не буду, що я збочинець?Еще 5 и можно будет мерять калиброванным ХФшным прибором![]()
Ото ж... Ехал-ехал - и потерялсяШутки шутками,но доехал ли он домой?Вроде ни сообщений,ни фото его не было.Может я пропустил что.то.
![]()
...снігу вже насипало сантиметрів 20
Пальцометр - он не точный...я не буду, що я збочинець?

...не треба дам хвилюватиПальцометр - он не точный![]()
Северный так же писал о своих розах.Как он говорит-лодыри.Я багато років довго і нудно вкривав свій виноградник. Останні зими були теплі і я вирішив не морочити голову та просто прикрив лозу. Шо воно там буде на весні....
В его профиле вчера последняя активность в 16.21.Шутки шутками,но доехал ли он домой?Вроде ни сообщений,ни фото его не было.Может я пропустил что.то.