Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну Северный показывает то дорогу, то после дороги 😁, всем нравится. 😊...за роки у закордонні життя перетворюється на буденність, пропадає відчуття аххх,тому і показувати нічого
Відчутия аххх,після деяких подій, ще більш посилилось, показувати багато чого є,але навіщо....за роки у закордонні життя перетворюється на буденність, пропадає відчуття аххх,тому і показувати нічого
...не у всіх таке насичене циганське життя,навряд Дядюшка кудись їзде,а німецькі лавки у парках ми всі бачили і знаємоНу Северный показывает то дорогу, то после дороги 😁, всем нравится. 😊
Щоб нам заздрісно було 😁Відчутия аххх,після деяких подій, ще більш посилилось, показувати багато чого є,але навіщо.
У нас всьо устаканілось. Коли Свєта в хаті є, то і батареї теплі. Не гарячі. Правда, Свєта нєчастий гість. Три години є, шість годин нема.Пошляк, сколько вы уже без центрального отопления?
А шо то сзади за жопа с копытами и хвостом????
Кьорлінг і фрістайл на сноуборді.Что за картинки от психиатра на фирменном логотипе Гугл сегодня?
Хоккеист - наверно, по центру, кто над ним, и кто слева - я начинаю паниковать, тест не прошла....
Про кёрлинг я вообще ....мягко говоря...от вас узнала сейчас. Понятно теперь 😁Кьорлінг і фрістайл на сноуборді.
ВидихАйтє.
...сільське життяА шо то сзади за жопа с копытами и хвостом????
И часто в хлеву сидят в тазах????...сільське життя
...як душу немає, то і сидятьИ часто в хлеву сидят в тазах????
Не в хаті?...як душу немає, то і сидять
Не в хаті?
Ну я про картинку....принаймні взимку по нужді точно ходять
...тоді для колоритуНу я про картинку.