Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Час нагрєва бойлера до 75 градусов 2 з половиною години. Гріється вже 40 хвилин. Через годину поставлю економ рєжим. Шоби нє травміровать внутрєнній мір бойлєра.

IMG_20260205_132621.webp

У мене і сєкатор є для металопластикових труб. Прішлось купіть, бо треба було аварію чініть, а мастєра отказалісь. Да.
Ну якаш то ветошь.. то лен, причем весьма неплохого качества..:клас:паста серая?..мелкозернистая?..
Если пасту хорошо втер в лен, то не потечет..на резьбе.. но у тебя еще есть фітінги металопласт.. а там 2 резиночки.. и если тти пхав фітинг в трубу не расширив ее предвариьельно но конце, то мог замять резинки..:незнаю:

Ну якаш то ветошь.. то лен, причем весьма неплохого качества..:клас:паста серая?..мелкозернистая?..
Если пасту хорошо втер в лен, то не потечет..на резьбе.. но у тебя еще есть фітінги металопласт.. а там 2 резиночки.. и если тти пхав фітинг в трубу не расширив ее предвариьельно но конце, то мог замять резинки..:незнаю:
Як тєбє сказать. Я намастив пасту на голу рєзьбу потом намотав слой паклі цей, потом зверху втер щє слой пасти. Паста взагалі не має зєрністості. Вязкая субстанція. Сіра.

Як тєбє сказать. Я намастив пасту на голу рєзьбу потом намотав слой паклі цей, потом зверху втер щє слой пасти. Паста взагалі не має зєрністості. Вязкая субстанція. Сіра.
Ну, добре, :клас: хотя можно било мазать ток сверху..

Ну, добре, :клас: хотя можно било мазать ток сверху..
Знав би ти , в яку глубоку сраку я запхав цей бойлер на витягнутих руках. Там нєжалко сріблом забєтоніровать, шоб туда больше нє лазіть.

Кароче пєнсія тєма такая , шо дєлать с ростянутими гамашами? 🥱 они хороші, но уже тойво трошкі неєстетічно висят на попії

В інторнетах нашов, шо це рєйтузи. Єслі повіслі на жопє, то проблема в жопє. Да. У Кардаш'ян нічо нє провісає.
Вапщета это гетры на щиколотки, но некоторые продвинутые модницы натягивали их до жопы,
по этому кое где они даже срослись на **** и получились рейтузы.

Назад
Зверху Знизу