Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
А якщо на віскарік з ранку уроніть?.. :іржач:
1769846614311.webp

ИИ намалюет разное. А все второй день скубутся....
А шо дєлать. Мєсниє красоткі тока розказують, якіє оні еталОни. Поетому - балуємся ШІ. А он потом своїм розказує, якіє люді животниє. Моглі би з допомогою ШІ вирішувать глобальниє проблеми космічєского масштаба. А оні піську просять намалювать.

А шо дєлать. Мєсниє красоткі тока розказують, якіє оні еталОни. Поетому - балуємся ШІ. А он потом своїм розказує, якіє люді животниє. Моглі би з допомогою ШІ вирішувать глобальниє проблеми космічєского масштаба. А оні піську просять намалювать.
А Пошляк у нас такі хілосів. :увага: .. ****а..:-):-).. даремно від моні відхрествся.. був би Моне, Мане тай Моня.. ну якщо тоне його.. той.. годі..:збентежений:

Пилот
В шелках. Какой то Чарли Ханнэм. Их полно в Голливуде ( авиации).
1000001754.webp
1000001753.webp

А Пошляк у нас такі хілосів. :увага: .. ****а..:-):-).. даремно від моні відхрествся.. був би Моне, Мане тай Моня.. ну якщо тоне його.. той.. годі..:збентежений:
Я вот тоже мучаюсь. Идти надо в магазин, на улицу, пока морально готовлюсь. Хилософствую.
У нас вроде снегом притрусило лёд. Это лучше или хуже, сижу размышляю.

Ви заїбали вже цім ебнентним іі.. сук мені його шоу матриці мало?..я ш сюди за ламповой атмосхерой хожу.. мазефака..

Я вот тоже мучаюсь. Идти надо в магазин, на улицу, пока морально готовлюсь. Хилософствую.
У нас вроде снегом притрусило лёд. Это лучше или хуже, сижу размышляю.
Купітє у чайніков "когті". Там до ста гривень за пару.

Назад
Зверху Знизу