Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...хто взимку тебе годує?Я - японєц
Японка мабуть)))...хто взимку тебе годує?
...іди туди далі сражайся🤦♂️,не тягни це сюдиУпс... Меня тут ***сосили вчера, но похоже мое сообщение в мобилизации провесело довольно долго, чтобы начать небольшую революцию![]()
Оно і к луччому ящетаю🥱Так і пєнсія вас совсім не любе! ))

![]()
...це спеціально для колеги Крака,бо він в шоці від підгузника🤦♂️
Серж, ты не прав. Нельзя терпеть *****асов среди нас. Хоть они чиновники, хоть военные, хоть слуги господни. Это неправильно. Но больше тянуть не буду, это позитивная тема...іди туди далі сражайся🤦♂️,не тягни це сюди
...розумієш, друже, щоб це все не терпіти ти повинен жити і працювати тут,в Україні, а ****іти на людей до яких ти не маєш жодного відношення це взагалі не твоя справаСерж, ты не прав. Нельзя терпеть *****асов среди нас. Хоть они чиновники, хоть военные, хоть слуги господни. Это неправильно. Но больше тянуть не буду, это позитивная тема
Статистика....яка правда може бути між двух правих ніг?

Серж, ты не прав. Нельзя терпеть *****асов среди нас. Хоть они чиновники, хоть военные, хоть слуги господни. Это неправильно. Но больше тянуть не буду, это позитивная тема
Та PS, шо US.Ей, містер а яка в вас государствєнна почта щитаєця? 🥱
Опаньки, а я думал это меня одного так штыряет....сталося диво,з 6ї ранку вчорашнього дня не було👍🤦♂️