Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А тебе там шо с ними, целуваться?..Не люблю візів...Райан чи вінгс, з бюджетів, комфортніше...Не по літаку, по відношенню...Чисто особисто...

Просто візи кілька разів підставляли - переноси рейсів, трабли при реєстрації...Інші - ні..я ж кажу - особисте, в когось, напевне, навпаки..А тебе там шо с ними, целуваться?..![]()
![]()
![]()
Ну ттт, усе з німи складувалсь..Просто візи кілька разів підставляли - переноси рейсів, трабли при реєстрації...Інші - ні..я ж кажу - особисте, в когось, напевне, навпаки..
"ложечки нашлись, а осадок остался..."(с)

очень интересно. расскажите. тоже хочу слетать.На след неделе в исландію полечу..
Осторожно, Трамп грозился ее аннексировать.На след неделе в исландію полечу..
...

...гарячу воду будеш ісландцям тягнути?На след неделе в исландію полечу..
Ну ттт, усе з німи складувалсь..
...гарячу воду будеш ісландцям тягнути?
Нормальний дєд. Йому ж уже под 80 навєрно.Александр Македонский уже не торт....
![]()
Не поверю, что вы красите волосы и ходите с отросшими седыми корнями. 😛Нормальний дєд. Йому ж уже под 80 навєрно.
Я тож в такому прікідє дєфілірую. Тока майка щє тоньше. Шоби всє мишиці внаружу.
Комарів продавать. У ніх нєту....гарячу воду будеш ісландцям тягнути?
Нє. Я натуральний. От Гальяно усікі і от Вєрсачє трусікі.Не поверю, что вы красите волосы и ходите с отросшими седыми корнями. 😛
А помер недавно хто, Валентино?Нє. Я натуральний. От Гальяно усікі і от Вєрсачє трусікі.
49 годіков, ще молодийНормальний дєд. Йому ж уже под 80 навєрно.
Я тож в такому прікідє дєфілірую. Тока майка щє тоньше. Шоби всє мишиці внаружу.
Для Анжелы прикид и мышцы не главное,не запише.49 годіков, ще молодий
ти тут обережніше! А то Анжела знов тебе у блакнотік запише.
Кому тута 49? Не смішіт 🥱49 годіков, ще молодий
ти тут обережніше! А то Анжела знов тебе у блакнотік запише.
Багато хто. Я нє занотовував.А помер недавно хто, Валентино?