Статус: Онлайн
Повідом.: 35248
Повідом.: 35248
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Только руки прямие..А к нему какой нибудь инструмент ещё нужен , это насадки?

Ударний.. завтра сфоткаю покажу.. якщо не забуду.....розміри,пані, ви гляньте на них,який шуруповерт їх зможе покрутити?

...панський?Ударний.. завтра сфоткаю покажу.. якщо не забуду..![]()
Ну, литцо симпатичное.. а ґрудь трошкі веліковата.. я по мне..

+больше никакого консультанта не нашлось - так надо понимать? Но хоть лицо открыто
ОХ і пєнсія... в її образованіє похлєще ваших бурсов буде 🥱Про раннюю беременность и средства контрацепции - Аллах поможет -так наверно у нее ...
...вона її годує,це ж очевидноНу, литцо симпатичное.. а ґрудь трошкі веліковата.. я по мне..![]()
У меня есть свой, но то шурик и он слабкий.....панський?
...у мене є окремі головки для таких випадківУ меня есть свой, но то шурик и он слабкий..
...не хочеш?
...може він у енергетики пішовМоню опять на галери загнали?..
Ну врядли ти тем воротком з комплекта 36 голову нормально прикрутишь.....у мене є окремі головки для таких випадків
Не.. дякую..шо я з нею бу робити?.. в менеш рукі не граблі.....не хочеш?

...до речі, саме для цього розміру там вороток на 1 дюйм,на нього трубу можна напялитьМоню опять на галери загнали
Ну врядли ти тем воротком з комплекта 36 голову нормально прикрутишь..
Аґа , шоп спиздить то що зосталось,?.....може він у енергетики пішов

Извините конечно, но к такой морде литца и ещё ,, замотанке,, только в 14 лет и подойти с вопросом о женском здоровье ..+
ОХ і пєнсія... в її образованіє похлєще ваших бурсов буде 🥱
Ви про оту тьотку винедохіджабе?..Извините конечно, но к такой морде литца и ещё ,, замотанке,, только в 14 лет и подойти с вопросом о женском здоровье ..
Я бы вписалась, но не подошла.
😛