Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Так лан.. не могу я на *ці вужаси дивиться*.. пішов на перемовини з турціей.. не бешкетуйте тутай..😘

Есть и вторая сторона медали...
Джуди Фостер. ...с женой.

1000001454.webp
А куда ж тьоткам дівацця? 🤷‍♀️ хотя лєсбіянки це ужас канєш... таблєточніци і т д

До речі, гурманИ, а можно польське сало пряного посолу, запивати українським кон'ячком, ґа?.. :незнаю::кручусь:
IMG_20260115_174223_compress38.webp
Можно,с 1 января 2026 года в Украине исчез отечественный коньяк,теперь это бренди.

Це не Київ, якийсь витрезввтель! **** 14 градусів в квартирі. Пр. Лобановського. Добре що тіки одну ніч. Віталька, де опалення. І світла нема.

Це не Київ, якийсь витрезввтель! **** 14 градусів в квартирі. Пр. Лобановського. Добре що тіки одну ніч. Віталька, де опалення. І світла нема.
Моему киевскому другу в Дарницком восстановили отопление.
А при +14 вполне комфортно.
Я при такой температуре жила, пока отопление не аключили.
Ни разу ничем не грелась.
Только одежда слегка теплее и носки на ногах.

Моему киевскому другу в Дарницком восстановили отопление.
А при +14 вполне комфортно.
Я при такой температуре жила, пока отопление не аключили.
Ни разу ничем не грелась.
Только одежда слегка теплее и носки на ногах.
Как бы тогда в ноябре на улице не было снега и минус 13...
Сейчас все ледяное снаружи

...прокинувся від гулу в хаті,такого ,як колись стояв,коли по трасі з Купянска йшли *****ські танки🤦‍♂️,вийшов на двір,а воно сусід прогріває автобус, возе людей на місцевому підприємстві

Грєлочку с кіпяточком у кроватку, піжамку махрову і як у ташкєнту якому🥱 нєжні які

Назад
Зверху Знизу